Hotspotjes.nl is een platform dat ruim zes jaar geleden is opgericht door Nick Visser. Hier draait alles om leuke dingen ondernemen en bijzondere plekken ontdekken in binnen en buitenland.

Wat begon met het bijhouden van een eigen notitieboekje vol met nieuwe én bestaande hotspots, groeide uit tot dé ideale tipmachine voor familie en vrienden. Een tipmachine op het gebied van eten & drinken, hotels, lifestyle en het bruisende nachtleven. Zij vroegen mij dagelijks tips uit mijn notitieboekje te delen, waardoor ik mij onbewust heb gespecialiseerd in het vinden van de leukste ‘hotspotjes’. Daarom besloot ik een platform te maken om deze unieke plekken met iedereen te delen.

Nu, een paar jaar later, is hotspotjes uitgegroeid tot een online platform met een enthousiaste redactie en duizenden bezoekers. Samen brengen wij de must-go plekken van Nederland — en ver daarbuiten — in kaart met mooie city- en travelguides.

Met Hotspotjes onderscheiden wij ons door écht alleen over locaties te schrijven (of op onze socials) die net iets extra’s uitstralen of aanbieden dan de grote massa. Denk hierbij aan een Michelinster restaurant met muren vol met graffiti, een pizzeria met planten en spiegels of een uniek koffiezaakje midden in een knalroze conceptstore. Dit kunnen nieuwe hotspots zijn, maar ook oldies die echt een must zijn om te bezoeken.

Wij proberen mensen te inspireren en te voorzien van een flinke dosis fijne tips – voor op jouw bucket list — zodat je met elkaar (of alleen) op ontdekkingstocht kunt gaan in de mooiste steden. 

RECENT POSTS