Dominic Scott
EDITOR IN CHIEF / FOUNDER

Nick Visser

Geboren in Harderwijk, een uitstap van 12 jaar gemaakt naar Amersfoort, maar nu woonachtig in het fijne Amsterdam. Naast oprichter van mijn platform hotspotjes.nl ben ik ook werkzaam als project/- accountmanager bij creative agency NOISE in Amsterdam.

Er werd mij zo vaak gevraagd of ik nog een gaaf restaurant, winkel of een te gek feestje wist, dat ik onbewust mijzelf heb gespecialiseerd in het vinden van toffe hotspots. Deze plekken probeer ik zoveel mogelijk te bezoeken en deze tips met jullie te delen.

Naast het schrijven over hotspots, ben ik gek op citytrips, vintage shoppen en clubs en festivals om een dansje te wagen! Vragen over een samenwerking of iets anders leuks? Stuur mij dan een mailtje: [email protected]

Dominic Scott
ONLINE EDITOR | STORYTELLER

Vera Diepeveen

Geboren Utrechter – sinds kort wonend in Zeist – maar sinds jaar en dag verknocht aan de Domstad. Ik zit het liefst in een bruin café of sta te dansen tijdens een concertje of clubavond. Ik ben dol op koken (voor vrienden) en eten (met vrienden) in één van de vele eettentjes in Utrecht. Ik heb een studio bij circulaire broedplaats Hof van Cartesius in Utrecht, waar ik werk als zelfstandig communicatieadviseur en storyteller.

Dominic Scott
ONLINE EDITOR | STORYTELLER

Nina van Wijk

Nina, geboren en getogen Amsterdammer (op een jaartje Texel na), all round creatieveling en liefhebber van lekker eten. Mij vind je – met koffie – tikkend achter de laptop bij Bar Bukowski, bij een concert in de Paradiso of in de Vondelgym.

Vanaf nu voor jullie opzoek naar de leukste tenten van de stad.

Dominic Scott
ONLINE EDITOR | STORYTELLER

Nicole Oosterveer

Hoi. Ik ben Nicole uit Den Haag. Ik ben gek op lekker eten, (iets te veel) drinken en feesten.

En nu sinds een half jaar in mijn home-town hotspotjes aan het bezoeken voor deze blog. Met veel plezier! Tot snel!

Dominic Scott
ONLINE EDITOR | STORYTELLER

Laurina de Vries

Mijn naam is Laurina en trotse bewoner van Utrecht. Ik ben een echte foodie én koffie verslaafd. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik graag alle leuke plekken in Utrecht wil ontdekken. En daarin neem ik je graag mee!

Op Hotspotjes lees je in mijn blogs waar je leuk kunt eten, maar vooral goed. Want als ik geniet doe ik dat ook écht goed!

RECENT POSTS