SAMENWERKING MET HOTSPOTJES

Hotspotjes is een online platform dat de leukste hotspots van Nederland in kaart brengt. Inmiddels hebben wij meer dan 300 hotspots bezocht op het gebied van eten, drinken, lifestyle en shopping.

Dagelijks gaan wij op zoek naar de leukste plekjes in heel Nederland, om hier stuk over te schrijven en dit vervolgens te delen op onze kanalen. Dit doen wij zodat onze lezers nieuwsgierig worden en zij deze spots voortaan ook zelf weten te vinden.

Inmiddels bezoeken duizenden unieke bezoekers maandelijks ons platform en onze social media kanalen. Wij onderscheiden ons door alleen over bijzondere locaties te schrijven die net iets extra’s bieden. Het resultaat? Een online groei van ongeveer 3.000 unieke bezoekers per maand.

Vind jij dat jouw locatie een hotspot is? Mail ons dan voor een samenwerking of vraag naar onze mediakit. Mailen kan naar nick@hotspotjes.nl

STATISTIEKEN ’18
UNIEKE BEZOEKERS 26.000+
PAGEVIEWS 38.000+
FACEBOOK 7.950+ vind-ik-leuks
INSTAGRAM 9.100+ volgers

REDACTIONEEL ARTIKEL
Professioneel artikel op maat, foto’s, vaste plek op ons online platform wat een locatie naast meer naamsbekendheid ook meer bezoekers en omzet oplevert.

ADVERTORIAL
Een advertorial is een advertentie in de vorm van een redactioneel geschreven artikel met tekst en foto’s die wordt aangeleverd door de locatie.

SOCIAL SHARES
Inmiddels heeft HotSpotjes een vrij grote en betrouwbare groep via ons sociale media kanalen opgebouwd. Het delen door middel van sociale share is dus erg waardevol en bereikt een grote doelgroep.

WIN-ACTIES
Onze bezoekers zijn dol op win-acties. Onze bezoekers doen graag mee aan winacties en er wordt moeite gedaan om kans te maken op een prijs, zo krijgt uw bedrijf snel extra veel aandacht van bezoekers.

EVENTS
Voor het aanmelden van events hanteren wij speciale tarieven en voorwaarden.

PERSPAKKETTEN
Wij zijn gek op pakketjes met daarin leuke producten of uitnodinginen! Het opsturen hiervan houdt alleen niet in dat wij automatisch hierover een artikel schrijven. Wil jij zeker zijn van een plaatsing? Neem dan contact met ons op!

Hotspotjes. (t.a.v. N. Visser)
Esmoreitstraat 58H
1055 CJ Amsterdam