ADVERTEREN

Home>>ADVERTEREN

ADVERTEREN OF EEN SAMENWERKING AANGAAN MET HOTSPOTJES?

Hotspotjes is een online platform die de leukste hotspots van Nederland in kaart brengt. Inmiddels hebben wij meer dan 300 locaties bezocht op het gebied van restaurants, bars, lifestyle, shopping, hotels, nightlife en méér. Dagelijks gaan wij (tien bloggers) op zoek naar de leukste plekjes, om deze hotspots te delen.

Inmiddels bezoeken duizenden unieke bezoekers maandelijks ons platform en onze social media kanalen en is 80% van onze volgers tussen de 25 en 35 jaar oud die vanzelfsprekend gek zijn op eten, drinken, slapen, shoppen, feesten en alles wat daarmee te maken heeft.

Wij onderscheiden ons door alleen unieke locatie’s te bezoeken en daar over te schrijven, wat als resultaat heeft dat wij maandelijks met 1.000+ unieke bezoekers blijven groeien.

Vindt jij dat jou locatie een hotspot is? Mail ons dan voor een samenwerking of vraag onze mediakit aan! Mailen kan naar nick@hotspotjes.nl

 

SAMENWERKING
Bent u van een winkelrestaurantbarhotelclub, festival en wil jij een samenwerking met ons aangaan? Dan is dit is onder andere mogelijk in de vorm van een review (maatwerk), advertorial of een win-actie.

MAATWERK
Professioneel artikel op maat, foto’s, vaste plek op ons online platform wat een locatie naast meer naamsbekendheid ook meer bezoekers en omzet oplevert.

ADVERTORIAL
Een advertorial is een advertentie in de vorm van een redactioneel geschreven artikel met tekst en foto’s die wordt aangeleverd door de locatie.

SOCIAL SHARES
Inmiddels heeft HotSpotjes een vrij grote en betrouwbare groep via ons sociale media kanalen opgebouwd. Het delen door middel van sociale share is dus erg waardevol en bereikt een grote doelgroep.

WIN-ACTIES
Onze bezoekers zijn dol op win-acties. Onze bezoekers doen graag mee aan winacties en er wordt moeite gedaan om kans te maken op een prijs, zo krijgt uw bedrijf snel extra veel aandacht van bezoekers.

EVENTS
Voor het aanmelden van events hanteren wij speciale tarieven en voorwaarden.

PERSPAKKETTEN
Wij zijn gek op pakketjes met daarin leuke producten! Het opsturen hiervan houdt alleen niet in dat wij automatisch hierover een artikel schrijven. Wil jij zeker zijn van een plaatsing? Neem dan contact met ons op!