SAMENWERKING MET HOTSPOTJES

Hotspotjes is een online platform dat de leukste hotspots van Nederland in kaart brengt. Inmiddels hebben wij meer dan 400 hotspots bezocht op het gebied van food & drink, hotels, lifestyle, nightlife én shopping.

Dagelijks gaan wij op zoek naar de leukste plekken in Nederland, om hier een artikel over te schrijven en dit vervolgens te publiceren op ons platform en social kanalen. Dit doen wij zodat onze lezers nieuwsgierig worden en zij deze spots voortaan ook zelf weten te vinden.

Inmiddels bezoeken duizenden unieke bezoekers maandelijks ons platform en onze social media kanalen. Wij onderscheiden ons door alleen over bijzondere locaties te schrijven die net iets extra’s bieden. Denk aan bijvoorbeeld een onwijs tof en onderscheidend interieur. Het resultaat? Een online groei van ongeveer 3.000 unieke bezoekers per maand.

Vind jij dat jouw locatie een hotspot is? Mail ons dan voor een samenwerking of vraag naar onze mediakit. Mailen kan naar info@hotspotjes.nl

TIP DE REDACTIE!

Adverteren op deze site is op verschillende manieren mogelijk. Denk aan diverse vormen van display advertising, advertorials, winacties en veel meer. Voor adverentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met: nick@hotspotjes.nl

EVENTS
Voor het aanmelden van events hanteren wij speciale voorwaarden.

PERSPAKKETTEN
Wij zijn gek op pakketjes met daarin leuke producten of uitnodinginen! Het opsturen hiervan houdt alleen niet in dat wij automatisch hierover een artikel schrijven. Wil jij zeker zijn van een plaatsing? Neem dan contact met ons op!

Hotspotjes (t.a.v. N. Visser)
Esmoreitstraat 58H
1055 CJ Amsterdam

Stuur een mail naar info@hotspotjes.nl als u andere (zakelijke) vragen heeft, een product of persinformatie wilt opsturen.