Op zaterdag 1 juli 2023 keert Chin Chin Festival, georganiseerd door de Chin Chin Club terug in de Amsterdamse Tuinen van West voor hun vijfde editie. Natuurlijk pakken ze het voor dit jubileum jaar extra groot uit. Verwacht een indrukwekkende (internationale) line-up en spannende acts verspreid over zes podia en een uitgebreide streetfood market. Kaartverkoop is nu van start dus wees er op tijd bij!

Chin-Chin-Festival-Amsterdam-1
Chin-Chin-Festival-Amsterdam-1

Chin Chin Festival staat bekend als hét feest om je inner flirt te laten shinen. Dansen kan op muziek van verschillende Amsterdamse gangmakers die de zes verschillende podia zullen hosten: Chin Chin & friends, Lovelee, Rewind, Stewww, Dipshit en Dale Reggaeton. Hierdoor ben je verzekerd van ‘voor ieder wat wils’, van amapiano en latin tot hiphop en disco.

Op de line-up staan namen als Rossko (UK), Lauren Lo Sung (UK), Luuk van Dijk en The Partysquad. En het allermooiste: The Opposites. Dat betekent helemaal los gaan.

Disconnect, play, unwind, recharge

Een festival is niet compleet zonder lekker eten om je de dag door te helpen. In samenwerking met lokale ondernemers zet Chin Chin een heuse streetfood markt op. Hier kan je terecht voor uiteenlopende gerechten zoals sushi, veganistische ‘kebab’ en beyond burgers.  

Ook leuk: ze zijn dit jaar extra bezig met duurzaamheid en dragen een steentje bij door het scheiden van afval, een zuinige stroomvoorziening, duurzaam eten, het schrappen van betaalmuntjes en het gebruik van herbruikbare hardcups. En kom je met de fiets naar het terrein? Dan krijg je een beloning! 

Chin-Chin-Festival-Amsterdam-1-2

Eerste namen: The Opposites, Lauren Lo Sung (UK), Rossko (UK), Bizzey, Nicky Summers (UK), Luuk van Dijk, The Partysquad (classic set), Sjaak 

Wanneer: 1 juli 2023
Waar: Tuinen van West, Tom Schreursweg 48
Info: chinchinfestival.nl 

Deel deze tips

Storyteller bij Hotspotjes waarbij ik Amsterdam vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.