ETEN, MUZIEK,STADSSTRAND EN MEER BIJ ROLLING ROCK KITCHEN IN NOORD

Bij The Rolling Rock Kitchen, ook wel The Rock genaamd, kun je vrijwel voor alles terecht. Wij kwamen er een avondje eten en hebben, naast dat we hebben genoten van gerechten van de nieuwe chef, ook onze ogen uitgekeken.

Je vindt The Rock in Amsterdam Noord sinds 1,5 jaar naast de aanmeerplek voor het Distelweg pontje. Voorheen van The Rock al een bestaand bedrijf in Delft, maar omdat de eigenaar al enige tijd in Amsterdam woonde, werd het tijd voor een nieuwe locatie.

Door de achtergrond van eigenaar Ron Tetteroo als fotograaf van voornamelijk artiesten, vind je veel fotografie terug op de locatie (en een vette oude Vespa!), maar ook veel muziekinvloeden. De versterkers kom je overal tegen zodat de bands die komen spelen, alleen maar hoeven in te pluggen en van start kunnen. Wellicht leuk voor de muzikanten onder ons: bandjes die aan de weg aan het timmeren zijn, kunnen zich altijd aanmelden om op te treden bij The Rock via de website!

Bij The Rock kun je dus niet alleen terecht voor een diner en live optredens, ook organiseren zij elke maand feestjes waaronder Noordlanding en Bar Dogma, wordt er binnenkort een winterbarbecue georganiseerd en kun je de locatie afhuren voor je eigen feestje op een unieke locatie.

“UNIEKE LOCATIE”

In de zomer zit je hier ook helemaal goed. Je hebt altijd een zonnige spot op een van de strandstoelen uitzicht over het IJ. Op de kaart vind je gerechten op festivalbasis waar de geschiedenis van Ron als eigenaar van een foodtruck nog een beetje doorheen schijnt. Ook krijgen zij veel recepten van vrienden en zorgen er zo voor dat de kaart regelmatig veranderd. Door de vele evenementen, kunnen de openingstijden per week verschillen. Check dus van te voren altijd even de website of Facebook.

Helaas maakte het weer het ons onmogelijk om even lekker buiten te zitten, maar gaan dat zeker komende zomer inhalen. Aankomend seizoen kruipen we gewoon lekker tegen elkaar aan bij een van de live optredens!

MEER HOTSPOTS IN AMSTERDAM

Website: rollingrockkitchen.com
Adres: Distelweg 113

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

About the Author: Lara

Author bij Hotspotjes waarbij ik Amsterdam vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.

Leave A Comment

3 × twee =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.