BBQ SPOT BRAAI DE PLEK VOOR TRADIONELE BBQ GERECHTEN

Geïnspireerd op Freddy’s BBQ Joint uit House of Cards is Braai Amsterdam geboren. Bij Braai draait alles om BBQ, gestookt op Zuid-Afrikaanse houtskool. Heb je zelf geen zin om de BBQ aan te steken, dan moet je naar Braai gaan.

Je ziet ze steeds vaker, die kleine tentjes langs de weg in Amsterdam, maar ik had nog nooit bij zo’n tentje gegeten. Maar Braai is volgens mij redelijk uniek, ze hebben namelijk een heel groot terras aan het water, waar je heerlijk kunt zitten. Zo zaten wij op zaterdagavond heerlijk in het zonnetje.

Na een blik op de kaart was de keuze snel gemaakt; Ribs & Chicken piri piri. Bij Braai weten ze wat hard werken is en we hoefden dan ook niet lang op het eten te wachten. En over het eten kan ik heel kort zijn HEERLIJK!. De ribs vielen zo van het bot en de kip was super mals. Echt waar, om je vingers bij op te eten.

Het goede nieuws is, Braai bezorgd ook. Ze komen bij je thuis of als je nog aan het nagenieten bent van de laatste zonnestralen komen ze zelfs je eten in het Vondelpark brengen, IDEAAL! En als je in de buurt woont kun je je eten ook afhalen.

“EXTREEM
LEKKERE KIPPETJES”

Kortom, wil je extreem lekkere ribs eten, maar heb je geen zin om zelf de BBQ aan te steken, Braai is the place to go. Heb je zin om lekker low-key aan het water te eten, Braai is the place to go. Eén ding is zeker, wij zullen de komende dagen met het lekkere weer hier nog wel een keer naar toe gaan.

MEER HOTSPOTS IN AMSTERDAM
 Wil je je vrienden verrassen met een BBQ, dan kan Braai dit voor je regelen op locatie. Ze hebben zelfs zo’n hippe BBQ bakfiets die ze bij je af kunnen leveren, zodat jij jezelf uit kan sloven voor je vrienden.

Website: braaiamsterdam.nl
Adres: Schinkelhavenkade 1

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

About the Author: Sandra

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Amsterdam vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.

Leave A Comment

elf − 5 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.