GOED ÉN LEKKER ETEN IN OUD ZUID

Brooks is een fantastische hotspot die sinds oktober 2016 aan de Beethovenstraat gevestigd zit. De grote felle letters op het dak, voorzien van Brooks, zien er gezellig en uitnodigend uit.

Zodra je bij Brooks binnenwandelt, valt het internationale warme karakter gelijk op. Mooie verlichtingen, een bar waar je direct aan wilt zitten, plantjes die het plafond in de serre sieren, een grote openhaard én een gigantisch hoofd van een eland, wat lijkt alsof die het fort bewaakt.

Brooks is een all-day concept waar je de hele dag kunt genieten van ontbijt en lunch tot een laat diner. De menukaart staat vol internationale guilty pleasures die verrassend en met de juiste ingrediënten worden bereid.

Zo kregen wij als voorgerecht gegrilde gamba’s geserveerd, die fantastisch lekker smaakten. Daarnaast werd er ook een heerlijke salade met mozzarella bij geserveerd!

MEER HOTSPOTS IN AMSTERDAM
Onze hoofdgerechten zagen er net zo verrassend uit. Een groot stuk steak voorzien van gegrilde aardappelschijfjes, wortels en rozemarijn-portsaus, waarbij je nog net het bord niet op eet. Een goed stuk zalm voorzien van spinazie en gedroogde tomaatjes die naast mooi geserveerd, net zo lekker smaakten. Beide een aanrader als je van een lekker stuk vlees of vis houdt, die goed is bereid.

Naast al het smakelijks wat Brooks op de kaart heeft staan. Is het toch verstandig om een plekje vrij te houden voor het dessert! Want eerlijk is eerlijk, zou jij een red velvet cake laten staan?

Bij Brooks kan je niet alleen terecht voor fantastisch goed en lekker eten. Voor een borrel aan één van de gezellige tafels of aan de mooie bar, ben je hier ook op de juiste plek! Van wijnen, likeuren, cocktails tot verschillende gin-tonic’s: ze staan hier in groten getale op de kaart.

En mocht je na al die wijntjes of cocktails geen zin hebben om richting huis te gaan? Brooks zit tegen een hotel aan, dus je kunt hier zo rollend een warm bedje in. Oud Zuid here we come!

Website: brooksamsterdam.nl
Adres: Beethovenstraat 43

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

About the Author: Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!