VEEL MEER DAN ALLEEN KOFFIE BIJ COFFEECONCEPTS

Alsof je de huiskamer instapt die je zelf zou willen hebben; zo voelt het als je CoffeeConcepts aan de Jacob Obrechtstraat binnen stapt.

De zusjes Pelou en Fabienne dronken heel vaak samen koffie, even de dag goed beginnen en doornemen. Zo is ook het idee ontstaan dat ze iets met koffie wilden gaan doen. Maar gewoon een koffietentje openen was niet wat ze wilden. Daarom hebben zij dit bijna 2,5 jaar geleden gecombineerd met een marketingcommunicatiebureau.

De zaak ziet er super gaaf en uitnodigend uit. De ruimte is split-level, het bureau zit achter in de zaak onder de bar. Zij doen hele leuke opdrachten voor tijdschriften, kranten en eigenlijk nog veel meer interessante partijen.

Er wordt heerlijke koffie geserveerd, verse fruity sapjes en ze hebben ook een leuke kaart om even lekker wat te eten. Ik heb gekozen voor een heerlijk chocolade koekje, die al een maaltijd op zich was.

CoffeeConcepts is de ideale plek om even lekker je krantje te lezen, een beetje te werken of om bij te kletsen met je vriendinnen. In de buurt heeft Coffee Concepts inmiddels al een behoorlijke vaste klantenkring opgebouwd.

In de winkel is een groot wandrek waar allemaal gave spullen staan, die ik stuk voor stuk allemaal wil hebben. Gave glazen, mooie tassen, leuke boeken. Voor een goed cadeau moet je dus ook bij CoffeeConcepts zijn.

Dat de meiden niet stil zitten blijkt wel uit het feit dat ze blijven groeien en nu ook meerdere vestigingen hebben. Zo is er nu ook een vestiging in de Suit Supply.

Kortom, ga hier zeker een keer lekker koffie drinken of wat eten, het is echt de moeite waard.

Website: coffeeconcepts.co
Adres:   Jacob Obrechtstraat 5

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

About the Author: Sandra

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Amsterdam vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.

Leave A Comment

18 − 14 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.