WAAN JEZELF HEEL EVEN IN FIJN ITALIE BIJ DI BRUNO

Ben je op zoek naar een romantische plek waar je heerlijk intiem met je lover kunt genieten van het beste Italiaanse eten van de stad? Dan ben je bij Di Bruno aan de Willem Sparkweg aan het juiste adres. Wij hebben hier een heerlijke avond gehad. Het eten is fantastisch, de sfeer is heerlijk en de inrichting is lekker knus. Een get-away in eigen stad, bij Di Bruno moet je zijn.

De eigenaar van dit restaurant is een mooie Italiaanse man die een immens grote passie heeft voor lekker eten. Met zijn Italiaanse uitspraken en ontzettende gastvrijheid zorgt hij ervoor dat de Italiaanse beleving wordt geperfectioneerd. Omdat wij zelf vaak voor de standaard gerechten gaan bij een Italiaan hebben wij ons laten verrassen. Dit was wederom een goeie keuze.

“ETEN IS
FANTATISCH”

Bij Di Bruno houden ze van heerlijk, maar eerlijk eten. Denk aan lijngevangen vis en biologische producten,  Een heerlijke schaal antipasti kregen wij vooraf, met een bijpassende wijn. Als hoofdgerecht kregen we een heerlijk stuk lamsvlees, zo mals heb ik het nog nooit geproefd. Ook hier kregen we weer een heerlijk glas wijn bij. Bij Di Bruno zijn de wijn-spijscombinaties bijzonder goed gemaakt.

Kortom, Di Bruno heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke avond met je lover. Maar Di Bruno is ook geschikt voor een zakelijke lunch of brainstorm.

Vanaf nu is Italiaans eten voor ons veel meer dan een pizzaatje eten en zijn wij niet snel meer tevreden. Di Bruno tilt Italiaans eten naar een hoger niveau, een veel hoger niveau!

MEER HOTSPOST IN AMSTERDAM

Website: dibruno.nl
Adres: Willemsparkweg 155

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

About the Author: Sandra

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Amsterdam vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.

Leave A Comment

1 × 2 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.