ZELFS GLUTEN- EN ALCOHOLVRIJE BIEREN OP DE FLES

Dat de Pijp dé ideale plek is voor leuke tentjes is geen groot geheim. Op iedere hoek van de straat zit een eet-en/of drinkgelegenheid waar je het liefst even naar binnen wilt lopen om wat van de sfeer te proeven.

Gastrobar Helst op de Eerste van der Helstraat is zo’n hotspot, die door de verlichting buiten al snel je aandacht trekt. Het gezellige terras was nu iets te koud om op te gaan zitten, maar zomers zit je hier perfect.

Helst is gespecialiseerd is speciaalbieren en daar kan je bij binnenkomst niet omheen. Een rauwe industriële setting met maar liefst vijftien Amsterdammertjes als tap laten hier het vloeibare goud-en-bruin rijkelijk vloeien. Met 30 bieren op de tap en 45 verschillende bieren op de fles is dit een must-go bierwalhalla in hartje Pijp. De biertjes zijn nooit hetzelfde: de voorraad bier wordt steeds aangevuld met een nieuw biertje van bierbrouwerijen uit de hele wereld.

Op de menukaart bij Helst staat veel comfort food. Van lunch tot diner met uiteraard aandacht voor bier. Mosselen gemaakt in bierbeslag, lekkere spareribs, chicken wings en knapperige calamaris. Bij elk gerecht past een passend biertje en de chef weet precies te vertellen welke match het beste is. Je hoeft niet van elk speciaal biertje te houden, het aanbod varieert van een zwaar en donker biertje naar een licht en fris biertje, voor ieder wat wils. Zelfs bij het dessert wist Helst ons te verrassen, met een passend tiramisu biertje. 

MEER HOTSPOTS IN AMSTERDAM
Je hoeft nooit bang te zijn dat jouw favoriete drankje op is: op het scherm kun je live volgen hoeveel jij nog kunt drinken van de favoriete vloeistof. Dat bier ook bijzonder goed match met cocktail of jenever, weten ze hier maar al te goed. Bestel een beertail of een typisch Amsterdams kopstootje en je avond kan niet meer stuk!

Website: helst.nl
Adres: Eerste van der Helststraat 72

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

About the Author: Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!