In het voormalige ketelhuis van de Bijlmerbajes in Amsterdam Oost, zit hotspot Levenslang gevestigd. Deze industriële locatie wordt voor een aantal jaar omgetoverd tot een unieke brouwerij, restaurant en nachtclub.

Stiekem hopen we dat deze locatie een vaste plek gaat krijgen, want deze hotspot ziet er waanzinnig vet uit. Bijna alles van het voormalige ketelhuis staat nog overeind, wat het een extra rauwe uitstraling geeft.

De uitbaters achter Levenslang zijn de mannen achter de Amsterdamse brouwerij De Eeuwige Jeugd en het all-day bier én snackparadijs Café de Jeugd.

Levenslang staat garant voor een uniek clubhuis waarbij verrassen, sensatie en humor de belangrijkste pilaren van het concept zullen zijn. Het unieke Bajeskwartier is een perfecte locatie om deze pijlers verder te ontwikkelen voor de komende 5 jaar.

Justin Brown, bekend van onder andere Bao Buns Amsterdam en The Chippy, is verantwoordelijk voor de verschillende street food gerechten die worden geserveerd. Hij zet verschillende street food gerechten op het menu, waardoor het eerder aanvoelt als een mini food hall met verschillende food concepten. 

NIET LEVENSLANG. WEL FUN VOOR LANGERE TIJD

Levenslang zal elke donderdag, vrijdag en zaterdag geopend zijn en op zaterdagnacht werken ze vaak met externe partners. We hebben stiekem al wat video’s voorbij zien komen van Festimi en Herrensauna, dus dat kan niet misgaan in de oude Bijlmerbajes.

Website: deeeuwigejeugd.nl/levenslang
Adres: Bijlmerbajes, H.J.E. Wenckebachweg 48

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Deel deze tip(s)!

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!