7 DAGEN PER WEEK GENIETEN VAN AMBACHTELIJKE PANCAKES

Amsterdam is een nieuw foodconcept rijker, genaamd Madam Pancake. Madam Pancake biedt de o zo bekende American pancake aan, maar dan in het volledig ambachtelijk bereidde, lekkere en over de top jasje van nu! Madam Pancake bevindt zich midden op de Wallen in Amsterdam. De locatie is ingericht met een knipoog naar een American Diner en natuurlijk met hier en daar een oer Hollandse touch.

De American pancakes, zoet en hartig, worden rijkelijk belegd met de allermooiste toppings; niks is Madam Pancake te gek! Tasty pancakes met o.a. dagvers fruit, huisgemaakte siropen, kleurrijke sauzen, een perfect gepocheerd eitje. Zowel de dames als de heren vinden hun ware match op onze kaart!

MEER HOTSPOTS IN CENTRUM AMSTERDAM
Iedere pancake is vers en ambachtelijk bereid door chefkok Mohamed Mahraoui, bekend van o.a. restaurant Bo Cinq in Amsterdam. Daarbij zijn alle pancakes uitvoerig getest op kleur (het oog wil ook wat natuurlijk!), smaak en de diversiteit van ingredienten; oftewel 100% genieten! Ben je op zoek naar glutenvrije en vegan pancakes? Dan zit je bij Madam Pancake ook helemaal goed! Dit wordt met liefde gemaakt!

Met de culinaire ervaring van chef Mahraoui wordt de American pancake naar een hoger niveau getild. Chef Mahraoui: ‘ik wil hierdoor mensen kennis laten maken met mijn visie, op hoe mooi en lekker de American pancake kan zijn’. Met deze missie wil het team, van Madam Pancake, dan ook iedereen verliefd laten worden op de heerlijke pancakes van Madam Pancake.

Madam Pancake is 7 dagen in de week open. En of je nu op zoek bent naar een fijne spot voor breakfast, lunch of dinner (samen met de allerlekkerste biertjes, cocktails, gin & tonics) het kan nu bij Madam Pancake. 

Website: madampancake.com
Adres: Lange Niezel 18

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Deel deze tip(s)!

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!