BIJ DEZE MIERZOETE HOTSPOT WIL JIJ ZIJN!

Een hele dikke yes, want de meest roze hotspot MaMa Kelly is ein-de-lijk open! En trust us, hier wil jij zijn, net zoals de duizenden bezoekers die al voor de opening hebben gereserveerd. MaMa Kelly is geen onbekende, ook Den Haag heeft deze succesvolle hotspot enkele jaren terug al mogen omarmen en nu is dus Zuid aan de beurt.

De locatie zelf is fantastisch en ligt gelegen tegen/in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Bij binnenkomt kijk je direct je ogen uit. Een fantastisch roze met goud versierde ronde bar, die iets weg heeft van een glamour-achtige carrousel, maar dan zonder paarden. Mooie zithoeken, voorzien van bankjes die je bijna doen geloven alsof je in een roze aflevering van Great Gatsby in de 20s bent beland.

Het restaurant is groot en bestaat uit verschillende splitlevels, maar door al het roze en de warme verlichting voelt het ontzettend knus. ‘Pink is not a color, it’s an attitude’ aldus de eigenaar én ontwerper Rein Rambaldo, die met deze hotspot een statement wil maken. En dat is gelukt!

Dat MaMa Kelly bekend staat om kip en kreeft is geen geheim. Naast deze smaakvolle signature gerechten heeft het restaurant nog veel meer gerechten te bieden, die in de prachtige open keuken voor je worden bereid. Zo staan er  vlees, vis en vegetarische gerechten op de kaart. Maar als je MaMa Kelly echt optimaal wilt ervaren, dan kies je voor de kip of kreeft die je van klassiek tot extra spicy kunt bestellen.

Naast onwijs lekker eten in een stijlvol interieur. Kan je bij MaMa Kelly ook terecht voor een perfecte borrel! Deze hotspot biedt namelijk een scala aan goede wijnen waar je U tegen zegt. Wijntjes drinken in een roze setting, uitkijkend op het Olympisch Stadion, wat wil een mens nog meer? 

MEER HOTSPOTS IN ZUID
Wij zijn in ieder geval fan van deze roze spot en kunnen niet wachten om hier weer aan tafel te schuiven. MaMa Kelly is one of a kind en moet je echt snel gaan bezoeken!

Binnenkort kan je naast dineren in dit pinky walhalla ook terecht om te lunchen. En opent dit fantastische restaurant een speakeasy bar genaamd The Closet.

Website: mama-kelly.nl/amsterdam
Adres: Olympisch Stadion 35

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

About the Author: Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!