ROOSTER FIJNE PLEK IN AMSTERDAM WEST

Ben je op zoek naar zo’n plek waar je ‘s middags aan kunt komen waaien voor een borrel, waar je dan toch besluit te blijven hangen dus maar wat hapjes besteld en dat je daarna toch maar besluit een hapje te eten? Dan hebben wij de perfecte hotspot voor je gevonden. Dan MOET je naar Rooster gaan.

Rooster is een bar/restaurant/café/brasserie in de staatsliedenbuurt op de Wittenkade 190. Ze hebben een heerlijk terras en door de L-vorm kun je zowel ‘s ochtends als ‘s middags in de zon zitten. Dan moet het Nederlandse weer natuurlijk wel een beetje meewerken, maar het is daar dus mogelijk. Redelijk uniek voor een Amsterdamse zaak als je het mij vraagt.

Rooster is industrieel ingericht met een houten visgraat vloer, maar tegelijkertijd heeft het een hele warme uitstraling. Rooster is niet heel groot, wat het extreem knus en gezellig maakt.

Rooster Amsterdam

Credits: Iens

Rooster Amsterdam

Credits: NSMBL

Nadat we een leuk plekje hadden uitgezocht was het tijd om de kaart te bekijken. Vooraf bestelden we de aspergesoep en de carpaccio. Ik zou af en toe wat minder carpaccio mogen eten… I know… Maar deze was echt uitzonderlijk goed. Heerlijk mals vlees met huisgemaakte pestodressing. De aspersesoep was ook om je vingers bij op te eten, heerlijk romig en vol van smaak.

Als hoofdgerecht bestelden we vlees en vis. We hadden de vis van de markt en de angus steak. Ook deze twee gerechten waren zalig! Aan de garnering wordt ook aandacht besteedt. We hebben echt heerlijk gegeten. Na het diner zaten we vol genoeg om het toetje te skippen, waar ik een beetje spijt van heb als ik de kaart weer bekijk.

Rooster Amsterdam

Credits: NSMBL

Rooster Amsterdam

Credits: Iens

Kortom, ik ben echt heel erg enthousiast over deze hotspot en kan niet wachten om hier nog een keer naar terug te gaan voor een lunch, die overgaat in borrel, die overgaat in diner. Is het heel exclusief ? Als ik eerlijk ben, nee. Maar er is duidelijk overal goed over nagedacht en aandacht aan besteed waardoor alles klopt en je een  heerlijke middag of avond hebt. Wat mij betreft een dikke aanrader!

Website: www.rooster-amsterdam.nl
Adres: De Wittenkade 190II

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

About the Author: Sandra

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Amsterdam vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.

Leave A Comment

2 × 2 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.