Sofitel Legend The Grand Amsterdam opent de tweede editie van ‘The Grand Beach’. Het luxehotel tovert de historische binnenplaats om tot een heus zandstrand van ruim 380m2, inclusief buitenbar, Big Green Egg-barbecues en verschillende zitjes en cabanas. Deze editie staat in het teken van de ontspannen, tropische sfeer van de Caraïben met een exotisch decor van opgewekte kleuren.

Gasten genieten op het stadsstrand van elegante wijnen, frisse cocktails en gerechten binnen het Caribisch thema. Gedurende de zomer zijn er verschillende evenementen zoals cinema nights, BBQ Sundays en rum tastings.

Joie de vivre

Tot op heden blijft het maken van verre exotische reizen onzeker. Met The Grand Beach Caribbean edition nodigt The Grand haar gasten uit om zich onder te dompelen in een tropische vakantiesfeer dichtbij huis. Het stijlvolle stadsstrand past dan ook binnen Sofitel’s Love of Travel, rediscover your joie de vivre-thema. Dit wereldwijde thema moedigt gasten aan om voorzichtig weer te dromen over reizen en genieten van een leven vol subtiele luxe.

Website: sofitel-legend-thegrand.com
Adres: Ferdinand Bolstraat 11
Foto credit: Michael Graste

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

About the Author: Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!