Sinds Club Trouw haar deuren sloot is de Wibautsstraat toch een beetje een gevoelige plek geworden voor mij. Vandaar dat ik afgelopen anderhalf jaar niet heb gezien hoe leuk één van de lelijkste straten van Amsterdam is geworden.

Afgelopen weekend durfde ik de reis naar de Wibautstraat weer aan, want ik had gehoord dat er een heel leuk stekkie zit waar je heerlijk kunt ontbijten en lunchen. Dus ik sprak af voor een laat ontbijt/vroege lunch oftewel een brunch bij Stek Amsterdam.

Stek Amsterdam Koffie hotspot
stek amsterdam

Stek Amsterdam zit op de kruising met de Eerste Oosterparkstraat en is echt een aanrader. De eigenaressen Harriet & Liselotte hebben een passie voor goed eten. Bijna alles wordt hier dan ook zelf gemaakt, tot het koekje bij de koffie aan toe.

De inrichting is rauw, industrieel, helemaal hip, maar geeft je toch een warm gevoel. Een donkere bar met knalgele barstoelen, perzische tapijten oude schoolstoeltjes, grote lampen aan het plafond, het staat, ligt en hangt allemaal bij Stek. Het ziet er te gek uit!

stek amsterdam wibautstraat
stek amsterdam wibautstraat

STEK FIJNE LUNCH EN BORRELSPOT IN OOST

We hebben genoten van een heerlijke brunch. Eerst een bak goede cappuccino en daarna een Engels ontbijt en een broodje oude kaas met truffelmayonaise. Allebei erg lekker. Daarnaast heb ik er een behoorlijke tijd op kunnen teren, want bij Stek gebruiken ze van dat heerlijke voedzame desembrood.

Stek is 7 dagen per week geopend. Doordeweeks kun je hier al vanaf 8 uur terecht voor een ontbijtje en in het weekend zijn de deuren geopend vanaf 9 uur. Je schijnt hier ook goed terecht te kunnen voor een borrel met een hapje erbij, daar gaan we zeker nog een keer voor langs!

Website: stek-amsterdam.com
Adres: Wibautstraat 95

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

About the Author: Sandra

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Amsterdam vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.

Leave A Comment

4 × 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.