IDEAAL VOOR KOFFIE DATES OF EEN ONTBIJTJE ON THE GO

Sinds kort is er in Amsterdam de aller aller aller eco patisserie ever geopend! Een wat? Een hotspot aan de Amstelveenseweg welke volledig in het teken staat van biologische producten én de afwezigheid van smaak-en kleurstoffen. Rook je eerst bij dit voormalig Michelin autobanden gebouw nog de geur van rubber, nu komt hier de geur van koffie en zoetigheid je tegemoet.

Sticky Fingers zit gevestigd in de nieuwe vestiging van hotel The Tire Station wat onderdeel is van de Consious keten. Zodra je binnenkomt via dit hotel, trekt Sticky Fingers direct je aandacht. Heel lastig is dat niet, aangezien veel bij deze patisserie zuurstok roze met wit is, dus opvallen doet Sticky sowieso!

Niet alleen zoetigheden zoals; kokos makroon, muffins, cookies en vooral héééél veel fijne taartjes staan hier op de kaart. Ook aan de hartige snack is bij deze spot gedacht, denk aan croissantjes of een lekkere quiche.

Naast Sticky Fingers en The Tire Station opent er dit jaar nog meer in dit voormalig Michelingebouw. Restaurant Moer opent hier dit jaar haar deuren, met eveneens fijne biologische producten. One too watch out dus!

MEER HOTSPOST IN AMSTERDAM

Website: stickyfingers.nl
Adres: Amstelveenseweg 3

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

About the Author: Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!

Leave A Comment

twee × 5 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.