POKÉ BOWLS, SUSHI EN HANDROLLS! SAY WHUUT?

Dat de Ferdinand Bolstraat jarenlang in puin heeft gelegen door verbouwingen is vast geen groot geheim! Gelukkig zijn die tijden voorbij en is de Ferdinand Bolstraat heropend! Deze straat moet straks het parade paardje worden van Amsterdam met de ‘rode loper’ die dwars door de stad heen loopt. Zelfs tram 24 rijdt na viertien jaar afwezigheid hier weer door de straat, en opent de Noord-Zuid lijn haar deuren straks om de hoek.

Naast een vernieuwde straat horen ook nieuwe én toffe horecagelegheden, zoals Temakery. Een healthy hotspot waar je terecht kunt voor poké bowls, sushi wraps, handrolls of streetfood gemaakt van verse én gezonde ingrediënten.

Het interieur van Termakery is fris en strak, waarbij je bij binnenkomst niet om de kanariegele tegels voorzien van Temakery heen kunt. Achter zijn er zitjes voorzien van industriële lampjes en in het midden de bar waar het allemaal gebeurd.

Aan de bar bij Temakery stel je namelijk zelf; poké bowls, sushi en hand-rolls samen, met de verse ingredienten die je hier ziet liggen. Denk aan een sushi roll met zalm of avocado, poké bowls voorzien van verse tonijn of misschien wat extra rijst. Alles wat jij dé perfecte combinatie vind is hier dus mogelijk en dat is fijn, aangezien je bij Temakery vast met veel meer lekkers de deur uitgaat, dan je van te voren had verwacht.

MEER HOTSPOTS IN AMSTERDAM
Naast de samengestelde gerechten kan je bij Temakary ook terecht voor lekker Aziatisch streetfood! Denk aan gefrituurde garnalen, Korean wings voorzien van een heerlijke sausje, kimchi, octoballs en nog veel meer lekkere gerechtjes die je kunt hier aan de bar kunt bestellen.

Bij Temakery bestel je dus aan de bar of je gaat ergens lekker zitten. Geen zin om te wachten maar wil je wel genieten van deze lekkere gerechten vanuit huis? Dat kan ook! Wat Temakery bezorgd gewoon tot aan de deur, aanrader voor op je brakke zondag!

Ons zie je in ieder geval hééél snel weer terug bij deze healthy hotspot, want de gerechten waren te lekker om een volgend bezoek hier over te slaan!

Website: temakery.nl
Adres: Ferdinand Bolstraat 128

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Deel deze tip(s)!

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!