De mannen achter Chin Chin Club doen het weer. Een tof bar-restaurant-club concept de grond uit stampen, waarbij eten, drinken en dansen naadloos in elkaar overlopen. Vanaf 5 juli kan Amsterdam zich namelijk opmaken voor een tropische hotspot aan de Lijnbaansgracht, in Hawaiiaanse sferen. Hula Hula opent dan officieel haar deuren. Een paradijselijk concept waarbij je het gevoel hebt alsof je je heel even op een kleurijk tropisch eiland bent beland.

Kom binnen in een roze kleurige setting met spiegels aan de muur en gezellige zitjes, rieten lampionnen aan het plafond en tropische accessoires die de muren doen sieren. Ga zitten aan een tafeltje voor twee aan de voorkant van de zaak, of geniet achter met een select groepje aan de ronde tafels.

HULA HULA AMSTERDAM: COCKTAILS EN FINE DINING IN TROPISCHE ALOHA VIBE
HULA HULA AMSTERDAM: COCKTAILS EN FINE DINING IN TROPISCHE ALOHA VIBE
HULA HULA AMSTERDAM: COCKTAILS EN FINE DINING IN TROPISCHE ALOHA VIBE

Mocht beneden vol zitten, dan kan je altijd nog via de roze kleurige trap, met in het midden een palm tot aan het plafond, naar boven paraderen. Het interieur doet je denken aan een tropische wervelwind, geland bij ons in de stad.

Ook op het menu lijkt een culinaire storm zich te voltrekken. Een keuken geïnspireerd op de Hawaiiaanse exotische keuken met Aziatische invloeden vol tropische ingrediënten. Simpele gerechten die worden omgetoverd tot prachtige fine dining gerechten, voorzien van de lekkerste geuren, kleuren en smaken van het land of uit de zee.

HAWAIIAANSE KEUKEN AAN DE GRACHT

Net zoals een storm zich verschillende keren laat horen, zo verandert het menu bij Halu Halu elk seizoen weer mee. Een menukaart waarbij je altijd kunt kiezen uit een 3-gangen diner of perfecte share dining ‘voor’gerechten om samen te delen.

Zodra al het tropische voedsel bij jouw is gedaald, gaan de beats bij Hula Hula beetje bij beetje omhoog. Naast bar-restaurant transformeert dit vakantieparadijsje zich s’ avonds tot een tropische club met bijbehorende cocktails.

HULA HULA AMSTERDAM: COCKTAILS EN FINE DINING IN TROPISCHE ALOHA VIBE
HULA HULA AMSTERDAM: COCKTAILS EN FINE DINING IN TROPISCHE ALOHA VIBE

Bestel aan de lange bar in het midden van de zaak, voorzien van verschillende rums en spirits, een lekker drankje. Of ga all the tropical way en laat je verrassen door een cocktailshaker, die de lekkerste cocktail combinaties voor je serveert.

Voetjes in het zand, cocktailtje in je hand en geniet van de laidback vibe die hier hangt.

Website: hula-hula.nl
Adres: Lijnbaansgracht 161

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Deel deze tip(s)!

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!