Festivals zijn uitgesteld, kunstpodia zijn dicht en er kan momenteel niet gedanst en gesjanst worden. Het alternatief? De zoveelste borrel in de kroeg om de hoek? Nou nee dus! Gezellig een drankje drinken kan overal, maar borrelen met een geweldige beleving kan maar op 1 plek. En dat is bij
pop-up UNXPCTD!

Tot het einde van de maand – bij succes verlengd – worden dagelijks leuke activiteiten georganiseerd in de industriële Zuiveringshal West op het Westergas. Bezoekers worden niet alleen vermaakt in de maag door verschillende foodtrucks die er staan. Maar ook met dansvoorstellingen, comedy acts, glitter fotoshoots, schilder workshops, kunstvoorstelling en muziekoptredens. Jep dat is een hele mond vol, maar er is dus genoeg te beleven!

SILENT DISCO X COCKTAILS

Elke vrijdag tovert deze locatie om tot de leukste en gezelligste silent disco van Amsterdam en omstreken. Van hitjes tot deephouse, alles komt voorbij. Eindelijk weer sjansen aan de tafels met lekkere (alcoholvrije) cocktails! En ook nog eens veilig, want met 1200 m2 is er genoeg ruimte om aan alle Corona maatregelen te voldoen.

UNXPCTD geeft op deze manier een podium aan creatieven die normaal in theaters of op festivals staan maar vanwege de huidige situatie geen werk meer hebben. Deze mensen staat te poppelen om iedereen weer te vermaken. Maar wat je elke dag kunt doen of zien is elke dag weer een verrassing. Expect the unexpected! De toegang is gratis!

Wanneer:  3 t/m 28 september (bij succes verlengd)
Waar:        Zuiveringshal West, Amsterdam
Info:          unxpctd.amsterdam
Fotocredits: Ajen Veldt

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Deel deze tip(s)!

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!