GENIETEN IN DE HOUTHAVENS

Hotspot restaurant en bar ZA Amsterdam heeft haar deuren geopend in de opkomende Houthavens. ZA – wat ‘in het teken staan van’ betekent – zet alles in het teken van uitgesproken internationale smaken, hoogstaande kwaliteit, sensationele sfeer en het belangrijkste – de gasten.

De Houthavens buurt is in razendsnelle ontwikkeling wat een stroom creatieve initiatieven met zich meebrengt. ZA is er een van. Het restaurant neemt de rol van innovatieve trendsetter op zich door te settelen in een prachtig hoekgebouw met uitzicht op het water. Het restaurant, de bar en private dining Art Room wordt opgebouwd uit een selectie van bijzondere materialen, verzameld door Jacco van Wengerden Atelier & Design Studio. ZA is geraffineerd, elegant en onbevangen; met Emperador marmeren tafels, messing details, koraalkeurige stoffen, warme eikenhouten panelen en comfortabele custom meubelen. Met indrukwekkende kunst op de muren van de Art Room en de cocktailbar, serveert ZA ontbijt, lunch of diner in een stijlvolle en bruisende setting.

Het moderne karakter van ZA vertaalt zich in een keuken die zowel authentiek als eigenzinnig is. Bereisde gerechten komen met een Mediterraan hart; ze halen inspiratie over de hele wereld. Het uitgebreide menu biedt het beste van de internationale Mediterrane cuisine, dat met uitzonderlijke ingrediënten en verfijnde technieken steeds blijft verrassen. ZA is niet bang om te experimenteren. En ook gasten worden aangespoord om gerechten te delen en zo zoveel mogelijk te proeven. Het geeft een moderne omgeving een warme en sociale sfeer.

Het uitgebreide cocktailmenu, gecreëerd door het getalenteerde ZA-team, neemt gasten mee op een verleidelijke reis door het Mediterrane gebied. Van Griekenland tot Portugal, langs Rome en Monte Carlo, en van Marseille tot Barcelona – een versmelting van smaken uit de hele regio. Gasten worden uitgedaagd om op reis te gaan met ZA. Zoals op elke geweldige reis, vinden er geweldige ontmoetingen plaats – ZA nodigt innovatieve bartenders vanuit de hele wereld uit om hun beste cocktails te delen. Naast het uitgebreide cocktailmenu is een brede verzameling van moderne en traditionele wijnen geselecteerd om het ZA-menu te complementeren. Wanneer de zon ondergaat, nemen de Dj’s hun positie in om de energieke vibe vast te houden. Tot het diepste van de nacht.

Website: za-amsterdam.com
Adres: Danzigerkade 4

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

About the Author: Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!