HET OUDE CONDOR CITY OMGETOVERD TOT EEN GROOT AMERIKAANS PAKHUIS MET FOODCOURT

Barn47 is het nieuwe foodconcept in Den Haag dat geïnspireerd is op de overdekte foodhall Mercado de San Miguel in Madrid. De eigenaar was gelijk verkocht en wilde het het concept naar Nederland brengen. Het pand waarin voorheen de Condor City was gevestigd, is omgetoverd tot een sfeervol groot Amerikaans pakhuis met in het midden een bar en foodcourt waar je terecht kan voor verschillende gerechten die live worden bereid.

Het interieur is indrukwekkend. Grote ramen met robuuste houten luiken, aan het plafond zie je pallets met daarin verwerkte verlichting, Chesterfield banken waar je makkelijk met een grote groep op kan zitten en de “jengatoren” bij de bar is zeer opvallend te noemen. Elke hoek is met veel zorg ingericht en er is geen plekje waar het niet leuk is om te zitten. Bij binnenkomst kijk je vooral je ogen uit en wil je eigenlijk meteen de foodcourt gaan checken in plaats van dat je eerst rustig aan tafel gaat zitten.

In de verschillende foodstands worden gerechten bereid met uitsluitend dagverse producten. Je kan als het ware een soort reis om de wereld doen met de gerechten bij de The Asia Bar, El Cocina en Woodstone. Voor de lekkerste vlees gerechten van de grill en bbq ga je naar de Barn’s Butcher, verse vis haal je bij The Fish Market en heerlijke malse kip van de Rotisserie.

Verder heb je de Kids Kitchen voor pannenkoeken en een Aardappel Atelier en Saladebar voor de bijgerechten. Als dessert kan je kiezen uit verschillende signature desserts of ijs van de softijsmachine met heel veel keuze voor toppings. Superleuk! Gasten van Barn47 kunnen meekijken in de open keuken hoe alle gerechten klaar worden gemaakt met veel passie door de koks. Ondanks de drukte is iedereen megavriendelijk en dat maakt het wachten ook veel minder erg. Ook vinden wij het heel fijn dat alles in kleine porties wordt geserveerd zodat je makkelijk alles kan proeven en natuurlijk met aandacht voor minimale foodwaste.

Gasten betalen in het weekend €27,50 en op woensdag en donderdag €24,50. De kosten voor kinderen van 4-12 jaar zijn €9,50. Voor dat bedrag kan je alles proeven van de foodstands. Drankjes worden aan tafel opgenomen en gebracht. Het is misschien eerst even wennen dat je je eigen eten moet halen, maar de interactie met de koks is superleuk en zien hoe zij alles bereiden is zeker de moeite waard.

Buiten de vaste prijs kan je ook andere dingen bestellen zoals oesters. Die komen dan wel apart op de rekening te staan. Barn47 is echt ideaal om met een groep daar te gaan eten. De sfeer is lekker ongedwongen en voor wie ieder wat wils. Er is zelfs een afgezette playzone voor de kinderen zodat niemand last van ze hoeft te hebben en zodat jij je kan focussen op het eten.

Website: barn47.nl
Adres: Poeldijkseweg 47

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Deel deze tip(s)!

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!