PROEVEN EN GENIETEN IN EEN USA JASJE

In het centrum van Den Haag, op de gezellige Korte Molenstraat, zit een verborgen Amerikaans pareltje. Brody’s American Taphouse haalt craft bieren van microbrouwerijen over de hele wereld naar deze politieke hoofdstad. Je relaxt op chesterfield banken en drinkt één van 25 unieke bieren van de tap of geniet van een cocktail of gin & tonic, terwijl het personeel hier gepassioneerd over vertelt.

Het is de perfecte plek om even af te zakken na een drukke dag shoppen in de stad of na een zware werkweek. Elke vrijdag hebben ze trouwens gratis finger foods tijdens de ‘vrijmibo’ (score!).

MEER HOTSPOTS IN DEN HAAG
Tijdens ons bezoek spraken we de eigenaar nog eventjes, die ons vertelde dat Brody’s is ontstaan na zijn zoveelste bezoek in de U.S. “De beleving van een drankje drinken in een bar is daar heel anders dan in Nederland. Wij willen het mogelijk maken voor mensen om verschillende bieren te proeven en hier echt van te genieten. Kennis maken met zoveel mogelijk nieuwe bieren en deze ervaring samen delen. Om die reden serveren we – naast de reguliere grotere biertjes – ook kleine bieren waar de bartenders dan iets over vertellen. Elk stuk decor in de zaak heeft ook een stukje Amerikaanse geschiedenis erachter zitten. We willen de beleving zo compleet mogelijk maken. ”

De menukaart verandert trouwens wekelijks, dus als liefhebber van lekkere drankjes, raak je hier niet snel verveeld. Zeker een aanrader om een keer langs te gaan. Hoewel de bar misschien bekend staat om de bieren, zijn de cocktails ook erg aan te raden. Wie weet heb je zojuist jouw nieuwe ‘stamkroeg’ gevonden….

Website: brodys.nl
Adres: Korte Molenstraat 2

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Deel deze tip(s)!

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!