DRANKJES DOEN BIJ CLOOS, EEN BEGRIP IN DEN HAAG

Centraal gelegen op het Plein vind je Cloos, een eetcafé met gerechten op de kaart voor iedereen. De hele dag door ben je bij Cloos welkom, of het nu gaat om een lekker kopje koffie, uitgebreide lunch, borrrel of een hapje & drankje ‘s avonds. In de middag kan je hier ook terecht voor warme gerechten zoals verschillende soorten pasta’s. Cloos is over het algemeen een Italiaans georiënteerd restaurant, maar zo serveren ze hier ook gerechten als rode curry met gamba’ geserveerd met naanbrood. Ideaal als je met iemand bent die geen zin heeft in de Italiaanse keuken. Zin in verschillende hapjes? Dat kan hier natuurlijk ook. Naast de High Wine hebben ze hier High Beer. High beer is een combinatie van abdijbieren gepaard met hapjes voor de echte bierliefhebber. Echt een aanrader!

Cloos staat natuurlijk bekend om z’n terras. Of je nou gaat eten of alleen voor een drankje komt, de sfeer hier is altijd top. De ligging is perfect voor een hotspot, je komt hier altijd wel een bekende tegen. Kom je niet uit Den Haag? Dan is het de ideale plek om iedereen te spotten die het Plein op komt lopen. Van binnen is het warm en gezellig ingericht. Knus voor een date maar ook laagdrempelig waarbij je je comfortabel genoeg zal voelen om met je gezin hier te komen eten. Het gezelligst is hier om met vrienden aan de hoge tafel te zitten vlak voor de bar.

Er zullen heel wat mensen niet weten hoe Cloos van binnen eruit ziet met een restaurantsetting.  Drankjes doen bij Cloos is namelijk een begrip in Den Haag. Maar wel op het terras of binnen in het weekend als ze de tafels en stoelen weggehaald hebben. Elke vrijdag en zaterdag verandert de Cloos na het diner in een danscafé. De sfeer is altijd relaxed en heel gezellig op z’n Haags. Lekkere muziek voor ieder wat wils! Het publiek is heel breed maar over het algemeen net iets ouder dan 23+ wat overigens stiekem heel fijn is. Zo blijven we ons tenminste nog jong voelen.

Website: eetcafecloos.nl
Adres: Plein 12A

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

About the Author: Nara

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Den Haag vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.