SHOP TILL YOU DROP AAN DE SCHOOLSTRAAT

Funkie House is al ruim 15 jaar gevestigd op de Schoolstraat 35 in de binnenstad van Den Haag en inmiddels niet meer weg te denken uit het Haagse straatbeeld. Begin dit jaar heeft de winkel een grote make-over gehad. Het knusse pand telt 150m2 en is in dezelfde stijl als Rotterdam en de webshop verbouwd. De nieuwe uitstraling weerspiegelt het unieke en dynamische merkenpakket: een combinatie van Scandinavisch clean met speelse en rauwe invloeden, wat zorgt voor een tof contrast!  

Het merkenpakket van Funkie House Den Haag heeft ook meteen een make-over gehad. Het nieuwe assortiment bestaat uit premium streetwear, Scandinavische merken, sneakers en accessoires. Bij Funkie House kunnen zowel mannen en vrouwen terecht voor merken als o.a. Carhartt WIP, Wood Wood, Obey, Patagonia, Stussy, Rains, Veja, mbyM, Vans en Dr. Martens. Het sterke merkenpakket is een mix van stijlen, zoals je ook terug ziet in het straatbeeld.

MEER SHOPPING DEN HAAG
Bij Funkie House hangt er een ongedwongen en klantvriendelijke sfeer. Het personeel staat altijd voor je klaar en helpt je graag met het creëren van een eigen stijl. Daarnaast kunnen de mensen van Funkie House je van alles vertellen over de bijzondere verhalen achter de merken die er verkocht worden. Funkie House Den Haag is te vinden in de Schoolstraat in de binnenstad. Dit gezellige, authentieke winkelstraatje ligt tussen de cafés van de Grote Markt en de Grote Kerk.

Website: funkiehouse.nl
Adres: Schoolstraat 35

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

About the Author: Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!