HAVER EEN BEGRIP IN DEN HAAG

Haver zit er pas vanaf augustus dit jaar maar is nu al een begrip in Den Haag als het gaat om heerlijk ontbijten en lunchen. Met de lekkerste broodjes, sapjes, taartjes (met en zonder suiker) en koffie van Bocca is het zo fijn vertoeven in Haver. De zaak ziet er heel uitnodigend uit, bij binnenkomst voel je je dan ook gelijk thuis. Het personeel is ontzettend vriendelijk en relaxed waardoor je eigenlijk de hele middag wilt blijven.

Ze hebben veel gezonde dingen op de kaart staan maar geven ook duidelijk aan dat ze geen wereldverbeteraars willen zijn. Alles wordt gemaakt met veel liefde en het gaat bij Haver gewoon om lekker eten. Als ik vraag wat ze me kunnen aanraden dan wordt er onbewust eigenlijk bijna alles van de kaart opgenoemd. Van pancakes tot de broodjes, salades en vergeet vooral niet de zelfgemaakte granola!

Haver is de ideale plek om lekker met je vriendinnen of met je gezin te lunchen. Er is zelfs een gave kinderspeelhoek die vooral opvalt door de gigantische poster van insecten. Ook als je in je eentje wilt komen om een beetje te werken (free WIFI) of om even gewoon van een heerlijk bakkie koffie wilt genieten ben je hiervoor op het juiste adres.

MEER HOTSPOTS IN DEN HAAG

Wat ook superleuk is, is dat ze elke vrijdagavond geopend zijn voor diner. Elke vrijdag serveren ze de “vrijdagavondhappen” voor maar € 10,- of een 3-gangenmenu voor € 15(!), dan kan je ook nog kiezen uit drie hoofdgerechten. Er wordt benadrukt dat alles zelf wordt gemaakt met veel zorg en dat het elke week helemaal vol zit dus reserveren is een must.

Ik weet al waar ik volgende keer met mijn vriendinnen ga eten, jij ook?

Website: proefhaver.nl
Adres: Reinkenstraat 103

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Deel deze tip(s)!

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!