NAAST DE KLASSIEKERS KIP & KREEFT OOK ANDERE HEERLIJKE (VEGETARISCHE) GERECHTEN

Onlangs presenteerde Mama Kelly haar nieuwe menukaart en werden wij met andere foodbloggers uitgenodigd om de gerechten te komen proeven.

Mama Kelly is inmiddels niet meer weg te denken uit Den Haag. Als je zin hebt in kip of kreeft ga je naar het voormalig Ketelhuis gelegen op het oude industrieterrein van Caballero. Over het interieur van Mama Kelly is al veel geschreven en besproken. Bij binnenkomst kijk je echt je ogen uit, vooral door het mooie contrast tussen het stoere industriële van het Ketelhuis en de chique urban accenten. Het pand is zeer stijlvol ingericht door eigenaar Rein Rambaldo en dat is niet zo gek aangezien hij ook de eigenaar is van ontwerpbureau De Horeca Fabriek.

Ze hebben een paar vegetarische gerechten bij toegevoegd en die waren verrassend lekker, waaronder de krokante halloumi en mascarpone worteltaart. Maar favoriet was toch echt de knoflooksoep met kaaskletsklop. Bijzonder lekker op smaak gebracht, ook voor de niet-vegetariërs. Nog een aanrader en nieuw op de kaart is de Secreto Iberico geserveerd met haricot verts en aardappelgratin. Een mals stuk vlees van de BBQ met een heerlijke saus.

MEER HOTSPOTS IN DEN HAAG

Mama Kelly is vanaf de eerste dag al een hotspot in Den Haag. Alles klopt bij Mama Kelly. Het interieur is echt subliem en het personeel is zeer vriendelijk en enthousiast. Het zit er nog steeds dagelijks vol want de lekkerste smaakcombinaties van kip of kreeft eet je in dit stijlvolle restaurant. Waarschijnlijk wordt het nu nog drukker aangezien er nog een doelgroep bij is gekomen door de nieuwe vegetarische gerechten op de kaart.

Website: mama-kelly.nl
Adres: Saturnusstraat 100
Fotocredits header: Rene van Dongen

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Deel deze tip(s)!

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!