OHMU SUSHI IS PAS GEOPEND EN NU AL EEN SUCCES

Meestal sta ik niet te springen om afhaalmaaltijden. Dat is met sushi nog erger aangezien het om rauwe vis gaat waarbij ik het nog belangrijker vind dat de producten van goede kwaliteit zijn en dat er hygiënisch wordt gewerkt. Gelukkig hebben we nu Ohmu Sushi op de “Fred”! (Frederik Hendriklaan) Want soms wil je gewoon lekker in je huiskloffie op de bank voor de buis sushi eten.

Ik word verwelkomd door twee leuke meiden Jona en Livia. Zij hebben elkaar 10 jaar geleden ontmoet in Reykjavik waar Livia een eigen sushi restaurant had, sindsdien hebben zij een bijzondere vriendschap ontwikkeld mede dankzij sushi.

Ik verwachtte veel bakjes met sushi in de toonbank maar er liggen alleen verse kruiden, groente en fruit. Heel soms maken ze één bakje klaar voor diegene die heel erg haast heeft, maar liever doen ze dat niet. Het valt mij meteen op hoeveel passie deze meiden voor sushi hebben en dat ze echt met heel veel liefde alles bereiden. De sausjes die bij de sushi horen worden allemaal zelf gemaakt, maar ook hun menukaart hebben ze zelf geschreven en zelfs hun koksvest is handgemaakt.

MEER HOTSPOTS IN DEN HAAG

Ik ga voor een combinatie van Spicy Tuna, California en Mango Crunch er vanuit gaande dat ik de Spicy Tuna het lekkerst zou vinden. Maar ze waren echt allemaal heerlijk, je proeft echt dat alles vers is. Ook smaakt alles net iets anders dan ik gewend ben omdat alle sausjes zelfgemaakt zijn.

Vaste klanten hebben ze al, er komen zelfs regelmatig kinderen uit de buurt naar Ohmu Sushi om te vragen wat Jona en Livia voor hun kunnen maken met het geld wat ze die dag bij elkaar hebben verzameld. Terwijl ik daar ben zie ik veel mensen de Crispy Salmon bestellen, dat schijnt ook de grote favoriet te zijn. Die is voor de volgende keer!

Mocht je echt je huisje niet uit willen en toch trek hebben in sushi, no worries je kan hun heerlijke sushi ook laten bezorgen. Ook doen ze aan catering dus heb je iets te vieren dan is Ohmu Sushi zeker aan te raden.

Website: ohmusushi.nl
Adres: Frederik Hendriklaan 230B

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Deel deze tip(s)!

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!