PERFECTE TROUWLOCATIE OP HET STRAND

Één van de heerlijkste dingen van Den Haag is dat het strand zo dichtbij ligt. In de zomer is Scheveningen the place to be. Liggen op een strandbedje met je zonnebril op, zwemmen in de zee, voetjes in het zand, cocktails bij zonsondergang, wandelen over het boulevard of feestje pakken ergens op het Zwarte Pad. Nee vervelen doe je zeker niet op Scheveningen. Daar hoort lekker eten natuurlijk ook bij en dat kan perfect bij Doen!

Strandclub Doen! staat bekend om de heerlijke ambiance waar mensen kunnen genieten van het luxe strandleven. Er komen hier echte strandliefhebbers, gezinnen met kinderen maar ook zakenmensen die hier genieten van het strand en de luxe ambiance. De gerechten op de kaart en natuurlijk de muziek van de DJ maken het helemaal af.

De locatie valt ook direct op door het witte interieur. Van buiten is het helemaal wit waardoor het rust uitstraalt en uitnodigend. Ook is het personeel hier net iets anders dan wat je op het strand gewend bent. Iets netter, altijd vriendelijk en meer kennis van wat er op de kaart staat zowel van de wijnen als het eten. Perfecte plek als je iets te vieren hebt dus. Je krijgt hier gelijk een vakantiegevoel! Glas champagne? Yes please!

De kaart van strandclub Doen is heel klassiek. Als voorgerechten hebben ze bijvoorbeeld Pata Negra, sashimi, salades en natuurlijk heerlijke oesters op de kaart staan. Bij het hoofdgerecht gingen wij voor de tournedos met truffeljus en de hele dorade van de grill met seizoensgroente. Alles was zo heerlijk op smaak, de gegrilde dorade werd uiteindelijk met de hand gegeten werd totdat er bijna niets meer van over was.

De BBQ ribs en de pasta met vongole schijnen hier ook hardlopers te zijn dus die proberen we zeker de volgende keer. Ook is de Catch of the Day altijd een aanrader, vis eten op het strand van Scheveningen is eigenlijk ook wel een must. Tegenwoordig zie je overal shared dining, dat sharen is ook wel leuk en gezellig Maar soms is een eigen bord ook heel fijn, vooral als het zo lekker is. Kwaliteit-prijsverhouding is hier dik in orde.

Strandclub is altijd een feestje om naartoe te gaan. Of het nou voor een simpele lunch is of een luxe diner. De sfeer is er altijd goed, eten altijd lekker en het personeel uiterst vriendelijk en gezellig. Nu kan ik misschien niet meer zo objectief zijn over deze locatie aangezien het voor mij persoonlijk een speciale plek is.

MEER HOTSPOTS IN DEN HAAG

Paar jaar geleden heb ik hier het ja-woord gegeven aan mijn partner op een prachtige zonnige dag.
Alles was echt perfect en ik had mij geen betere locatie en personeel kunnen wensen. Ik kijk nog elke dag terug naar een prachtige dag waar alles perfect geregeld was dankzij Doen! De perfecte trouwlocatie op het strand!

Website: strandclubdoen.nl
Adres: Strandweg 9

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

About the Author: Nara

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Den Haag vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.