Het lange wachten wordt beloond, Cappuvino heeft haar deuren geopend! Stadjers zijn al een tijd nieuwsgierig. Want wat is het een mooi pand geworden aan de Vismarkt. Maar wat kwam er nu eigenlijk in? Wij mochten langs, yes!

Tegenslag na tegenslag kwam op het bord van de jonge eigenaren. Daardoor duurde de bouw langer dan verwacht. Maar inmiddels staat het pand als een pareltje te shinen op de Vismarkt. Wat een geweldige locatie. Dichter in hartje centrum kun je niet komen. Je kijkt uit op de Vismarkt en richting de Grote Markt. Er valt genoeg te zien. Maar ook van buiten valt de gezelligheid binnen meteen op.

Bij binnenkomst beleef je gelijk een classy gevoel. Marmer en goud, eenvoudig en elegant. Het voelt toegankelijk aan en we voelen ons welkom. Wat een prachtige uitstraling. Eindelijk een nieuw en verfrissend concept in Groningen! Het interieur is stijlvol en klassiek met een moderne twist. Er is veel gewerkt met licht, dat geeft rust. Het opvallende pand staat grotendeels in de zon. Wees niet bang dat je wegbrandt door het Nederlandse zonnetje, de ramen kunnen namelijk naar beneden. Hierdoor ontstaat een soort overdekt terras. Een idee wat overgenomen is van de cruiseschepen industrie. Een dakterras is inmiddels in de maak. Daar kunnen we stiekem niet op wachten. Het uitzicht zal grandioos zijn.

HET LANGE WACHTEN IS BELOOND, DE DEUREN ZIJN OPEN

De naam zegt het al. Cappucino en vino. Koffie, bites en wijnbar in een jazzachtige sfeer. Maar Cappuvino is meer dan dat. Strijk rustig neer voor een meesterwerk kop koffie of bestel iets van de wijnkaart. Tevens is er een cocktailkaart, met als klapper hun signature drankje, de Espresso Martini. De kaart is klein, beperkt maar goed. “Eerst maar eens opstarten, daarna zullen we de kaart uitbreiden” zegt de eigenaar.

Bitterballen met angus beef en rivierkreeftjes, crostini’s, kaasjes en worstjes. Kwaliteit staat voorop. Veel producten komen van de markt en zijn met zorg uitgezocht. Conclusie: we zijn verrast. Wat een mooie aanwinst voor de stad Groningen. We zijn benieuwd naar alles wat er komen gaat!

TIP: probeer de crostini’s. Wat een smaakexplosie!

Website: cappuvino.com
Adres: Vismarkt 1

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Deel deze tip(s)!

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!