KIPPETJES EN SPECIAALBIERTJES SCOREN

LeCuq zit gevestigd in hartje Groningen en is dé plek waar gasten in een ongedwongen sfeer hun eigen lekkere kipgerecht kunnen samenstellen én kunnen genieten van een heerlijk speciaalbiertje.

Druk met je studie en geen zin om te koken, na het werk met de collega’s even ontladen, of tijdens het shoppen toe aan een lekkere middagbreak. LeCuq biedt op alle momenten uitkomst. Loop binnen en kies een plekje aan een van de tafels of aan de lange bar, reserveren is niet nodig! Bij de Groningse kip & bier hotspot draait alles om een relaxte vibe zodat de gast een fijne middag of avond kan hebben.

LeCuq biedt haar gasten een ware eetbeleving voor een schappelijke prijs. Zo komen smaken van over de hele wereld bijeen in de ‘meal deals’. De gasten ‘pimpen’ zelf een hele kip (1.200 gram) of halve kip (600 gram) naar eigen smaak. Houd je van pittig of juist van naturel? Dat kan allemaal en nog veel meer. En voor wie trek heeft in een vers gegrilde kip thuis, genietend op de bank met Netflix aan, is er binnenkort de ‘chicken to go’. Ofwel: Delivery!

Kip en bier zijn een ijzersterke combinatie. Naast de specialiteit vers gegrilde kip heeft LeCuq een zeer ruim assortiment aan bieren van Nederlandse brouwerijen: van dubbels en tripels tot seizoensbieren, stouts en alcohol- en zelfs glutenvrij. Natuurlijk ontbreekt hierin niet het Groningse biermerk Bax Bier.

Ook voor de lekkere trek in de middag kun je bij LeCuq terecht. Op donderdag t/m zondag serveren zij de lekkerste lunchgerechten als verse salades, sandwiches, een pulled chicken burger, of kom en break-an-egg, met een lekkere uitsmijter. Maar ook voor een heerlijke verse smoothie, biologische koffie of thee en lekkere cheesecake ben je er welkom.

Kwaliteit gaat boven alles en dat geldt zeker ook voor het interieur. LeCuq is een mix van die stoere Brooklyn style én het verfijnde van de Franse bistro. Industrieel ontmoet elegantie. Zo combineert het restaurant een ‘brick stonewall’ met een Frans bistrostoeltje of een op maat gemaakte houten bank die is gestyled met ruige cognac leren kussens. Ook op deze wijze weet LeCuq zich te onderscheiden.

Website: lecuq.nl
Adres: Poelestraat 48

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Deel deze tip(s)!

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!