Anderhalfjaar geleden opende Paviljoen van de Dame aan het Paterswoldsemeer haar deuren. De Dame is een onwijs mooi groot pand en ligt in een prachtige bosrijke omgeving pal aan het meer. Wat een schitterende locatie! Paviljoen van De Dame stond al lange tijd op ons lijstje en eindelijk was het zover!

Bij aankomst zie je haar (ja het is een dame) mooie strakke moderne pand langzaam tussen de bomen opkomen. Door een pad aan de zijkant kom je achter het pand. Hier aan het water bevind zich het enorme terras. Daarnaast beschikt ze ook nog over een dakterras met net zo’n fenomenaal uitzicht.

Bij aankomst is aan alles gedacht, mooie sfeerverlichting en zelfs een lekker muziekje richting de entree. Dat is leuk binnenkomen! Binnen valt meteen de mooie bar in het midden op. Dit is echt een eyecatcher. Het interieur is modern, strak en exclusief. De ruimte is groot en er zijn veel zitjes. Niet hutje mutje op elkaar maar met veel ruimte ertussen. Door de vele raampartijen is de ruimte licht en heb je vrijwel overal uitzicht over het terras en het meer. Zelfs aan de kleintjes is gedacht. Er is een speelruimte waar de kids zich goed kunnen vermaken terwijl jij een koffie of een wijntje drinkt.

BIJZONDER GOED ETEN EN DRINKEN AAN HET WATER

De eigenaren hebben aan alles gedacht. De Dame is een combinatie van verschillende plekken over de wereld. Zij hebben deze werelden samen gebracht. De Dame biedt hoge kwaliteit, exclusiviteit en een dynamisch losse omgeving. Haar kaart is afwisselend. Lunch of diner, het menu is breed en er is voor ieder wat wils. Van saté tot sushi tot aan kreeft. Alles op de kaart klinkt ons goed en wij kunnen bijna niet kiezen. Uiteindelijk kiezen we voor verschillende soorten gerechten en het was heerlijk!

Daarnaast heeft ze een prachtig wijn assortiment. Het is duidelijk, service staat voorop. De Dame legt ons volop in de watten. Conclusie: wat een locatie met stijl en een unieke sfeer. Eén ding is zeker, de Dame ontving ons met al haar gastvrijheid.

TIP: elke zondag van 12 tot 15 kan je met minimaal twee personen genieten van haar Sunday Brunch.
EXTRA TIP: op zoek naar een mooie en stijlvolle vergaderruimte? Zelf daarvoor kan je bij Paviljoen van De Dame terecht.

Website: paviljoenvandedame.nl
Adres: Groningerweg 19A

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Deel deze tip(s)!

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!