In het hartje van Groningen vind je hotspot Wereldburgers. Een knus maar stoer tentje in het centrum. Er hangt een ongedwongen en gemoedelijke sfeer. Wereldburgers heeft een industrieel interieur met mediterraanse elementen: In het achterste deel van het restaurant heeft de vloer een spaans mozaïek. Daarnaast is de mooie wandtekening echt een blikvanger. Neem plaats aan één van de hoge tafels of gezellige zitjes en zie live hoe je hamburger wordt gemaakt!

BURGER-MEESTER VAN DE STAD

Wereldburgers staat voor goed, verantwoord en betaalbaar eten in een relaxte sfeer. Naast de lekkerste burgers worden verse frites en salades geserveerd. Alles is huisgemaakt met lokale en duurzame ingrediënten. De hamburgers zijn gemaakt van biologisch vlees. En dit proef je. De keuze is reuze. Beef burgers, lamb, veggie, pork of chicken. Door aardappelwedges en koolsla erbij te bestellen maak je je hamburger compleet. Niet zo’n enorme trek? Alle burgers kunnen als maaltijdsalade geserveerd worden. Geen broodje dus maar een burger met salade naar keuze. Ook aan de combinatie beer & burgers is gedacht. Bij elke hamburger kun je wel een bijpassend biertje vinden. Wij gaan voor de Cranberry Rock. Dé hamburger waar Wereldburgers tweede mee is geworden bij de ‘Lekkerste Hamburger van Nederland’. Wij snappen wel waarom! Yam! Als je hierna nóg niet vol zit heb je ook nog keuze uit diverse toetjes. Onze aanrader: de cheesecake!

MEER HOTSPOTS IN GRONINGEN

Vrijwel elke avond is Wereldburgers gevuld, en terecht. Desondanks neemt het personeel alle tijd voor je. De broodjes hamburgers maken ze met alle zorgvuldigheid en precisie. Waar je ook zit: je kunt the making off the hamburgers zien. Ondertussen loopt het water je in de mond.

Wereldburgers is een sfeervolle ontmoetingsplek. Van jong tot oud ben je hier welkom. Geen trek in een hamburger maar wel in een kop koffie? Ook hiervoor kun je hier goed terecht.

TIP: Bij Wereldburgers kun je ook afhalen. Ook bezorgen ze door middel van Fooddrop je killer-hamburger aan huis.

Website: wereldburgersgroningen.nl
Adres: Akerkhof 43

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Deel deze tip(s)!

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!