Op 8 juni 2021 opent Pink Beach haar deuren in Amsterdam. Op nog geen 10 minuten afstand vanaf het Centraal Station, waan je je in een compleet andere wereld en voelt het alsof je in een dagdroom stapt. Roze zand, palmbomen, cacti, en een lagoon-achtige ballenbak waar bezoekers van tropische cocktails kunnen genieten. De compleet roze ‘strand’ bar met een 300m2 zonnig terras is de ultieme dreamscape. Pink Beach is een initiatief van de makers van WONDR Experience en is ontworpen in samenwerking met de bekroonde Spaanse interieur ontwerper Patricia Bustos.

De sombere periode van afgelopen jaar met twee maal een lockdown en isolatie deed Sarah Mendes – Founder WONDR & Pink Beach – dromen over verre stranden en tropische oorden welke lange tijd niet toegankelijk waren vanwege de pandemie. Sarah liet zich inspireren door de Caribische en Indonesische stranden met roze zand. “We wilden een droomwereld creëren waar gasten zich wanen in tropische sferen. Een plek waar mensen konden genieten van lekkere cocktails met hun voeten in roze zand.

PINK PEACH AMSTERDAM: ROZE STADSSTRAND MET BAR ÉN BALLENBAK OPENT NOORD
PINK PEACH AMSTERDAM: ROZE STADSSTRAND MET BAR ÉN BALLENBAK OPENT NOORD

FUNKY COCKTAILS OP PINK BEACH

Een surrealistische plek waar je het gevoel hebt heel ver weg te zijn, in een andere werkelijkheid en plaats. We denken dat mensen nog altijd behoeftig zijn naar nieuwe ervaringen en plaatsen maar dat de kans op een verre tropische vakantie dit jaar klein is dus besloten we om dit toevluchtsoord hier in Amsterdam te creëren. Het fun aspect is overal aanwezig, de sfeer is jong, onbezonnen, energiek en hyper fotogeniek. We willen dat de bezoekers plezier hebben, kunnen ontspannen en tot rust komen. Gasten kunnen kleurrijke funky cocktails, lekker ongecompliceerd eten en vrolijke muziek verwachten.

Pink Beach opent op 8 juni, 2021 haar deuren in Amsterdam (Noord) en is elke dag te bezoeken. Bezoekers kunnen online een tafel, of een plek in een van de lounges reserveren. Instax, hoofdsponsor van Pink Beach, maakt het vastleggen van de mooiste momenten mogelijk met de kleurrijkste instant foto’s voor elke bezoeker.

Website: pinkbeach.nl
Adres: Meeuwenlaan 88

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

About the Author: Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!