Op 1,2, 8 en 9 april kan je in de oude citrusveiling in Rotterdam terecht voor de eerste editie van de Future Market. Dit nieuwe festival is opgezet door Gorillas en creëert hiermee een broedplaats voor creativiteit. Future Market is gratis te bezoeken door liefhebbers van kunst en cultuur. Na Rotterdam zullen ze in een aantal andere steden neerstrijken.

Het progamma bij de Future Market is gevuld met lokaal opkomend en gevestigd talent. Daarnaast wordt er extra aandacht gegeven aan Gorillas riders. Veel van deze riders zijn creatieve slashies; rider/artist, rider/dj, rider/designer. Zij krijgen hier de kans om hun talenten verder te ontdekken en te kunnen showen. Het gebouw wordt omgetoverd tot een verlaten supermarkt met ruimte voor mode, muziek en kunst. Denk aan exclusieve sneaker drops, live art en DJ sets, met tussen het dansen door natuurlijk eten een drinken.

MUZIEK & LIVE ART & KUNST

Een aantal namen op de line-up zijn Soulnikki, Djoevenile en Waxfield. Verder vind je er onder andere een pop-up van Stitching Stories, live art van Iwan Smit en de kunstinstallatie van Noel Deelen. Future Market is voor Rotterdammers, door Rotterdammers. Tickets zijn kosteloos verkrijgbaar op de website.

Website: gorillasfuturemarket.nl
Adres: Citrusveiling, Marconistraat 25

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Deel deze tip(s)!

Storyteller bij Hotspotjes waarbij ik Amsterdam vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.