Joy Espresso and More is de nieuwe specialty koffie- en brunch hotspot in het centrum van Rotterdam. In deze fijne koffiebar kun je genieten van verschillende soorten koffie (4 soorten bonen),12 soorten exclusieve thee, vers gemaakte smoothies en sappen. De koffie komt van Single Estate Coffee Roasters en de thee van Thee Cultuur.

JOY ESPRESSO AND MORE ROTTERDAM: KOFFIEBAR MET HUISGEMAAKTE PRODUCTEN
JOY ESPRESSO AND MORE ROTTERDAM: KOFFIEBAR MET HUISGEMAAKTE PRODUCTEN
JOY ESPRESSO AND MORE ROTTERDAM: KOFFIEBAR MET HUISGEMAAKTE PRODUCTEN

Naast deze heerlijke drankjes ontbreken de gezonde yoghurts ,huisgemaakte taarten en sandwiches met brood van Jordy’s Bakery niet. Gelegen bij de kubuswoningen, met een mooi zonnig terras en snelle wifi is dit de plek om af te spreken met je vrienden, collega’s of met je familie. Het is ook een ideale omgeving om rustig te studeren.

GENIETEN VAN LEKKERE KOFFIE IN DE STAD

Eigenaresse Joyce staat van dinsdag tot zondag met haar enthousiaste team garant voor een heerlijke en smakelijke beleving. Na een carrière in het onderwijs en bedrijfsleven heeft Joyce een professionele barista-opleiding afgerond. Met een passie voor koffie en thee gecombineerd met een dosis positiviteit en altijd tijd voor een praatje is er binnen enkele maanden een nieuwe ontmoetingsplek voor jong en oud gecreëerd in de binnenstad van Rotterdam

Rotterdam is booming en met de markthal op 100 meter en met de kubuswoningen als uitzicht is het goed toeven bij Joy! Espresso and More.

Website  joycoffee.nl
Adres: Groenendaal 493
For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

About the Author: Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!