Tegenwoordig stikt het van de Italiaanse pasta zaakjes in Rotterdam. Het is dan ook moeilijk om onderscheidend te blijven. Gelukkig is er één plek die er met zijn kop bovenuit steekt. De Pasta Kantine aan de Pannekoekstraat (wij vinden het ook grappig) maakt de meest verrukkelijke pasta zonder poespas voor je klaar.

De eigenaar van De Pasta Kantine, Leon, was al jarenlang ondernemer. Zijn advies aan zijn dochters was dan ook dat zij altijd hun dromen na moesten jagen. But guess what? Leon volgde pas op zijn 50e zijn eigen advies op, vertrok uit Dubai en toverde De Pasta Kantine op zijn plek als hoe hij nu is. Dat was namelijk zijn eigen droom.

RESTAURANT DE PASTA KANTINE ROTTERDAM
DE PASTAKANTINE ROTTERDAM

De Pasta Kantine zit in een rustige, maar toch culturele straat vlakbij Blaak en de Meent. Het interieur is erg rustgevend door de blauwe tinten. De zwart-witte badkamersteentjes geven het echter weer een wat cooler en kantine achtig effect. De Pastakantine is met name erg industrieel uitgerust. Leuke combi! Jong of oud? It really doesn’t matter. Zolang je maar in een gezellige mood bent.

RESTAURANT DE PASTA KANTINE ROTTERDAM
DE PASTAKANTINE ROTTERDAM

DE MEEST VERRUKKELIJKE PASTA ZONDER POESPAS BIJ DE PASTA KANTINE

Tja, wat moeten we je nog vertellen over de gerechten? It’s all pasta baby. De Pasta Kantine werkt met dagverse producten en maken alles he-le-maal zelf. Niks geen voorverpakte rotzooi. De pasta is goed, snel, gezond en zonder poespas. De Pastakantine focust zich op elke ‘soort’ gast en heeft daardoor ook voor een ieder wat wils. De tiramisu schijnt zelfs de beste van heel Rotterdam te zijn! Zeker het proberen waard dus.

Voor goede, snelle en gezonde pasta voor een eerlijke prijs ben je bij de Pastakantine op de juiste plek. Alles is er netjes en leuk, en daarmee steken zij zeker boven alle andere zaakjes uit.

Website: depastakaninte.nl
Adres: Pannekoekstraat 22a

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

About the Author: Janine

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Rotterdam vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.