Jaja, we hebben er weer eentje voor je; Panzero Rotterdam. Panzero is een Italian streetfood restaurant aan de Botersloot, een zijstraatje van de Meent. En daarmee is het ook meteen de beste plek in de stad voor de lekkerste panzerotti.

De twee jeugdvrienden Mimmo en Luigi, beiden afkomstig uit de Zuid-Italiaanse regio Puglia, kwamen na jaren weer in contact met elkaar. Mimmo was verhuisd naar Nederland en zag een enorme hoeveelheid aan kansen in de markt liggen. Hij wist Luigi te overtuigen om ook naar Nederland te komen en Rotterdam kennis te laten maken met hun eigen tradities. Dat heeft waanzinnig goed uitgepakt.

PANZERO ROTTERDAM: DE BESTE PANZEROTTI VAN DE STAD
PANZERO ROTTERDAM: DE BESTE PANZEROTTI VAN DE STAD

ALLES BIJ PANZERO IS GEÏMPORTEERD UIT PUGLIA

Panzero is een lief klein zaakje waarbij je de passie van buitenaf al kan ruiken. Alles is er ingericht met traditionele spullen afkomstig uit Puglia. Het fijne aan Panzero is dat deze zaak gewoon “real” is. Letterlijk alles is geïmporteerd uit Puglia, tot in de details.

Panzero staat met name bekend om zijn panzerotti. Mimmo en Luigi hebben hier dan ook weken voor in de keuken gestaan om tot het perfecte recept te komen. Als je nog niet bekend bent met Panzerotti; dit is gefrituurd (of gebakken) deeg, gevuld met diverse ingrediënten. Het is één van de meest bekende streetfood gerechtjes uit Italië.

Naast een snelle bite is er ook een ruime keuze aan traditionele Pugliaanse diner gerechten. En dit allemaal voor een laag prijsje.

Panzero is the place to be voor mensen die kennis willen maken met de Pugliaanse cultuur. Alle ingrediënten, spullen en frutseltjes zijn afkomstig uit Puglia. Wij vinden dit concept supertof en vernieuwend. Jullie ook?

Website: panzero.nl
Adres: Botersloot 50a

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Deel deze tip(s)!

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!