LEKKER LANG TAFELEN AAN DE DRAAIWEG

De naam verklapt het al: de eigenaren van Café de Nord (en tevens ondernemers van De Branding én Florent) hebben zich duidelijk laten inspireren door de Franse bistro’s en cultuur. Dat is allereerst te zien aan het interieur, bij binnenkomst heb je direct het gevoel dat je binnenstapt in een Franse woonkamer. De zachte banken, toffe kleurencombinaties en de vele plantjes aan de muur geven een warm en huiselijk gevoel. Dit interieur in combinatie met vintage elementen, maakt deze tent tot een echte bistro hotspot! Een plek waar je dus wel wat tijd kunt verslinden, iets wat de Fransen ook graag doen tijdens hun déjeuner. Voor de niet Fransen onder ons, de lunch.

De Franse cultuur ontdek je niet alleen als je een kijkje binnen neemt, ook de menukaart staat vol met heerlijke Franse gerechtjes. Daarnaast is mogelijk om gezellig te high tea’en met de welbekende Franse macarons. Voor dit zogenaamde ‘4-uurtje’ kwamen wij te vroeg en dus zijn wij aangeschoven voor het déjeuner. Hoewel, voor ons petit déjeuner!

We zijn begonnen met een smaakvolle wortelsoep en een sandwich met tempeh. Ook voor de vegans onder ons is er dus genoeg te kiezen! Vervolgens kregen wij een Entrée à partager: Plateau Nord met heerlijke olijven, gemarineerde zalm en krokante kip om te delen. Als afsluiter hebben wij genoten van een steak en, hoe kan het ook anders, heerlijke mosselen!

Naast ontbijten, lunchen, dineren en borrelen kun je hier elke zondag terecht voor een uitgebreid ontbijtbuffet. Niet handig met kinderen? Zeker wel! Deze bistro heeft een speeltuintje in de achtertuin zodat de kinderen zich kunnen vermaken als jij een keer écht wil genieten van je ontbijt! Ook voor werkoverleg, feestjes en partijen kun je terecht in het Noorden van Utrecht. Genoeg redenen om deze hotspot eens te gaan bezoeken dus!

Website: cafedunordutrecht.nl
Adres: Draaiweg 22

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

About the Author: Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!