Yoghurt Barn opende zijn eerste vestiging op de Neude in Utrecht. Inmiddels zijn er 9 vestigingen bijgekomen door heel Nederland. Gelukkig zit die op de Neude er nog steeds, want deze yoghurt bar is ideaal voor een pitstop tijdens het shoppen of als je op weg bent naar je werk. En het biedt een goede vervanging voor het zoveelste slappe broodje tonijn, inspiratieloze broodje brie of maaltijdsalade met droge kip. Want je kunt er naast je zelf samengestelde yoghurt of smoothie, ook havermout, sapjes, oerbrood, gebakjes en biologische koffie krijgen.

Yoghurt Barn Utrecht
Yoghurt Barn Utrecht

SMOOTHIE TO GO OF BIOLOGISCHE HIGH-TEA

Yoghurt Barn werkt met biologische en verse producten, en dat proef je! Daarnaast: je voelt je als een kind in een snoepwinkel. Want niet alleen kun je kiezen uit verschillende soorten yoghurt (soja, hangop, frozen), de bar met toppings is om te smullen. Van verschillende soorten noten, chocola, Oreo koekjes, dadels en kokos, tot vijgen, granola, kaneel en chiazaad.

En als je wat minder gezond wil doen, ga je gewoon voor het (gluten-, lactose- en suikervrije) homemade bananenbrood, de befaamde brownie of de carrot cake.

Bij de Yoghurt Barn kun je lekker wegkruipen op de bank met je laptop en een chai latte. Maar de hotspot is dankzij de snelle en vriendelijke bediening ook ideaal voor een ontbijtje of lunch on the go. Het achterste deel van de zaak is ingericht met een knipoog naar het boerenleven: met houten muren en een schuifbare staldeur.

Yoghurt Barn Utrecht
Yoghurt Barn Utrecht

En voorin kun je plaatsnemen aan de grote leestafel of je bestelling doorgeven aan de bar en weer op pad. Als kers op de taart draagt Yoghurt Barn z’n steentje bij op het gebied van duurzaamheid, door te werken met biologisch afbreekbaar verpakkingsmateriaal, groene stroom, FSC-gekeurd hout en LED verlichting. Absoluut een hotspot om dus eens te bezoeken!

Website: yoghurtbarn.nl
Adres: Vinkenburgstraat 15

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Deel deze tip(s)!

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Utrecht vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.