Ben je op zoek naar een hotspot in Amsterdam Oost, waar je een borrel kunt drinken, maar ook nog eens mega goed Vietnamees streetfood kunt eten? Dan ben je bij Bar Basquiat in de Javastraat in Oost aan het juiste adres. Sind medio februari heeft Viet View, ook bekend van de Hallen, de keuken van deze hippe urban hotspot overgenomen en dat vinden wij best wel tof!

Bar Basquiat vonden wij al een toffe plek. Lekker hip ingericht, goeie bar en knusse hoekjes. De ideale hotspot om lekker met je vrienden of lover drankjes te doen. En sinds media februari dus ook de go-to voor Vietnamees streetfood. Je kunt hier terecht voor Banh Mi, Coi Guon en Cha Gio. Wij probeerden het allemaal. En we hebben er van genoten, ieder gerecht dat we geserveerd kregen was even heerlijk.

MEER HOTSPOTS IN AMSTERDAM

GENIETEN VAN HEERLIJKE GERECHTEN IN OOST

Bar Basquiat x Viet View is wat ons betreft een schot in de roos. De ideale hotspot voor die avonden dat je even een borrel wil drinken. Dan besluit je dat je ook maar blijft eten. En uren later rol je de zaak weer uit. De sfeer is geweldig, het eten is fantastisch en de bediening is super vriendelijk, wij hebben niets maar dan ook helemaal niets aan te merken op Bar Basquiat. Wij raden iedereen aan om hier heel snel heen te gaan en dan gelijk jezelf tegoed doen aan Vietnamees streetfood, want dat moet je geprobeerd hebben.

Website: barbasquiat.nl
Adres: Javastraat 88

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer