KEUKEN VOOR IEDEREEN

Dimitri’s is een paar maanden open, maar is nu al niet meer weg te denken in Oost. Deze hotspot zit gevestigd op een hoek tegenover het Muiderpoort station en is ook met het OV goed te bereiken.

Toon Hölscher, de man achter Dimitri’s, raakte geïnspireerd in Tel Aviv waar iedereen altijd met elkaar samen is, tijd voor elkaar neemt, maar vooral samen geniet door met elkaar te eten. Dimitri’s moest een ware ontmoetingsplek worden waar je van dinsdag tot en met zondag naar binnen kunt lopen.

Van een borrel tot aan een diner, kunnen verschillende culturen elkaar hier ontmoeten. 

De kaart bij Dimitri’s staat vol met mezzes uit het Midden-Oosten en de Noord-Mediterraanse keuken. Dit zijn kleine gerechten die je samen met elkaar kunt delen, om zo de verschillende smaken uit de Mediterraanse en Arabische keuken te proeven. De keuze uit mezzes bestaat uit vis, vlees of een vegetarische variant, waarvan elk gerecht als een waar kunstjewerkje wordt geserveerd.

MEER HOTSPOTS IN AMSTERDAM OOST

Zo proefden wij een heerlijke kabeljauw met kappertjes en citroen, gepocheerde kip, rundertartaar met mierikswortel, knolselderij en falafel met ingelegde groenten. Om nog maar over het eveneens smaakvolle chocolade dessert te zwijgen.

Naast shared dining kan je bij Dimitri’s ook terecht voor feesten en partijen. Bij een borrelarragement hoeft het je dus aan niets te ontbreken. Live muziek, cocktail en gin-tonics events worden hier ook regelmatig georganiseerd, dus houd dat vooral in de gaten.

Kortom: neem plaats in een van de prachtige fauteuils en geniet van een smaakvol Arabisch en Mediterraans sprookje. 

Website: dimitris.amsterdam
Adres: Insulindeweg 1

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer