Midden in het dynamische Amstelkwartier in Amsterdam Oost vind Juniper & Kin. Een bar op de 21ste verdieping van het QO gebouw, die zijn naam deels dankt aan de jeneverbes. Ook wel het hoofdingrediënt voor de oer-Hollandse alcoholische drank: jenever. ‘Kin’ betekent letterlijk ‘nabij’ en in dit geval staat het voor de ‘community’, ofwel het Amstelkwartier en daarbuiten.

In de rooftopbar kan de gast, naast een prachtig panoramisch uitzicht over Amsterdam, genieten van het nieuwste op het gebied van cocktails in combinatie met een selectie van kleinere gerechten die tot en met 41 graden bereid worden, met onder andere ingrediënten die geproduceerd worden in de eigen kas op de 22ste verdieping. De kwaliteit en uitstraling van Juniper & Kin dompelen je onder in een gevoel van luxe, terwijl je ondertussen bijdraagt aan een betere wereld.

MOOISTE COCKTAIL HOTSPOT VAN AMSTERDAM

Naast genieten van cocktails en fijne gerechten, is er ook ruimte voor muziek. Elke woensdagavond is het jazz muziek wat door de speakers vloeit. Pak je drankje en je hapje en geniet van een jazz-zangeres met een kleine band. Kortom, Juniper & Kin brengt het New-Yorkse gevoel op grote hoogte naar de stad. Vergeet ook niet je telefoon niet mee te nemen naar het toilet, zelfs dat is een ervaring.

Website: juniperandkin.nl
Adres: Amstelvlietstraat 4c

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer