BEKIJK ART ONDER HET GENOT VAN EEN COCKTAIL

Brunchen, lunchen, dineren en borrelen terwijl je wordt omringd door kunst van jonge, opkomende, kunstenaars van over de hele wereld. NMAG & de bar, is het gloednieuwe restaurant en de bar van No Man’s Art Gallery; een ‘reizende’ galerie die al zeven jaar lang wereldwijd pop-up exposities organiseert en nu Amsterdam als vaste basis heeft. Signature drankjes, hapjes en huisgemaakte gerechten – zoals Iraanse saffraan-sinaasappellimonade uit Teheran en spitskool met dahl en raita uit Mumbai – geïnspireerd op de negen steden die No Man’s Art Gallery afreisde, sieren afwisselend de kaart.

NMAG & de bar is van morgens vroeg tot ‘s avonds laat geopend. Een goede kop koffie of spicy-gemberthee met huisgebakken chocolate chip cookies. Lunch of brunch uitgebreid met een ‘tomatensalade met zalm, wasabi mascarpone, groene sla, zaden, gedroogd zeewier en brood’ of een ‘toast met avocado, babymais en chimmicurri’. Voor lekker lang tafelen of aan de bar hangen met ijskoude biertjes en huisgemaakte vegetarische bitterballen ben je bij NMAG ook aan het juiste adres. NMAG tovert kleurrijke hoofdgerechten tevoorschijn, zoals ‘steak van knolselderij met paddenstoelen en aardappel-cheddarkorst en gerookte saus’ en vers gebakken ‘heekfilet met Aziatische groenten in een saus van shiso blad’.

Ook staat er een variëteit aan signature cocktails op de kaart zoals de ‘Miss Chang’ (sinaasappel, campari) of de ‘Mr. Rose’ (gin, ginger ale, eetbare rozen, rozemarijn en citroen). De open-keuken bij NMAG & de bar wordt gerund door chef-kok Andrea Labasova, Andrea was voorheen chef van het Londense The Talbot, een gastrobar in de buurt Hackney in Londen. Niet alleen zijn de smaken van de gerechten verrassend; in lijn met de galerie ziet ieder gerecht eruit als een waar kunstwerk. Veel van de gerechten kunnen op verzoek vegetarisch of veganistisch worden bereid.

Website: debar.nomansart.nl
Adres: Bos en Lommerweg 88
Fotocredits: Milan Anais & Chun-Hang Chian

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer