Met bijzonder veel trek schoven wij aan voor een vegetarische lunch bij Beter & Leuk op de Eerste Oosterparkstraat in Amsterdam Oost.

Je ziet gelijk dat ze het de afgelopen 6 jaar goed hebben aangepakt. De zaak zit helemaal vol en in de open keuken wordt keihard gewerkt. Er is veel te zien en dat trok ook direct onze aandacht. Verschillende kleine ondernemingen verkopen hier hun spulletjes. Van kleding tot kaarten en meer!

Aan de muur hangt een kleine expositie van kleurrijke kunst welke ook te koop is. Kunstenaars worden hiervoor benaderd of kunnen zelf contact opnemen met Beter & Leuk.

WERKEN, STUDEREN ÉN HEERLIJK VEGETARISCH ETEN

Het idee achter Beter & Leuk is duidelijk. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met biologische seizoensproducten van plaatselijke leveranciers om zo de beste vegetarische, veganistische én glutenvrije producten op tafel te zetten.

Wij kiezen voor de Bibimbap. Een Koreaanse rijstbowl met tempeh en groenten, het brood met tomaat-zonnebloempitjes-pesto en zachte geitenkaas en een super vers appel/wortel/gember sapje. Je voelt je al gezonder zodra dit voor je staat en het was ontzettend lekker!

Door de ontspannen sfeer, het gezellig samengestelde meubilair en het toegankelijke personeel heb je het gevoel alsof je bij iemand thuis aanschuift.

Beter & Leuk organiseert verschillende workshops én proeverijen. Via de agenda op de website kun je kijken wat er gepland staat en je hiervoor inschrijven. Ook werken ze samen met Foodora en Deliveroo dus mocht je na je bezoek hooked zijn, kun je niet alleen op locatie ontbijten of lunchen, maar ook vanuit je huiskamer genieten van deze verantwoorde maaltijden!

Website: beterenleuk.nl
Adres: Eerste Oosterparkstraat 91

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer