LUNCHEN, DINEREN OF FIJNE COCKTAILS

Restaurant De Kleine Valk ligt gelegen aan het Marie Heinekenplein midden in de populaire Pijp. In het verleden was op dit plein niet zo veel te beleven, maar sinds het opknappen en het vestigen van steeds meer horecagelegenheden, telt ook het Marie Heinekenplein mee als must-go horecahoek van Amsterdam.

De Kleine Valk zit hier sinds twee jaar gevestigd en zit vlak naast het eerder bezochte tapasrestaurant Barca. Zodra je hier binnenkomt valt gelijk een strak, donker, maar gezellig design je op. Een mooie bar, zebrahoofden, haartjes en leuk verlichte lampenkappen omschrijven De Kleine Valk het best. Er is een mooie lounge waar je lekker tot laat een cocktailtje kunt nippen, deze lounge is tevens af te huren voor feesten en partijen. Ook is er kidscorner waar je je kleine kunt brengen als je zelf nog even lekker aan de borrel zit. Daarnaast is er een groot zonnig terras waar je de hele middag in de zon kunt genieten.

Het menu van De Kleine Valk bestaat uit smaakvolle gerechten die te vinden zijn op  een uitgebreide kaart. Wij bestelden bijvoorbeeld een tonijnsalade met advocado en twee heerlijke garnalenkroketten die je eigenlijk beide zou moeten proberen. Ons hoofdgerecht was een diamanthaas die op een mooi opgemaakt bord, perfect van smaak was. Een aanrader als je van een lekker stukje vlees houdt!

MEER HOTSPOTS IN AMSTERDAM
Gooi jezelf trouwens niet te vol met fijne gerechten, maar laat ook wat ruimte over voor het dessert. Zo bestelden wij een veel te lekker chocoladetaartje en een goed gevulde tiramishu. Hallo Calorietjes, but who cares!

Kortom, bij de Kleine Valk kan je niet alleen terecht voor een goed diner, ook voor een lunch of borrel ben je hier aan het juiste adres! De Albert Cuyp en de Heineken Experience zitten gevestigd om de hoek, kan je dat gelijk combineren!

Website: dekleinevalk.nl
Adres: Marie Heinekenplein 5-8

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer