Dat Oost steeds leuker wordt hoeven we niet te vertellen, maar dat er op de Oranje-Vrijstaatkade 66 een hele leuke tent zit waar je kunt borrelen en genieten van Thais streetfood willen we je wel vertellen.

SOI 66 is not a regular Thai. Het is een hippe setting met een hele toffe inrichting inrichting. Een tent waar je neerstrijkt voor een lekkere borrel, waar je dan ook gelijk blijft eten. Of je kiest voor een borrel met lekkere Thaise hapjes.

Hoewel SOI 66 er niet uit ziet als een reguliere Thai, worden de gerechten gereserveerd met een glimlach. Wat dan wel weer typisch Thais is. De gerechten die ze serveren zijn authentiek, vol van smaak en goed geprijsd. De gerechten die ze serveren zijn allemaal heerlijk. Een echte aanrader is de Tom Yam. Een heerlijke kippenbouillon die medicinaal goed is. En ook nog eens een feestje in je mond.

HEERLIJKE PLEK IN OOST VOOR BORRELS EN THAISE BITES

Ben je in Oost op zoek naar een goeie plek om te borrelen en/of te eten dan ben je bij SOI 66 aan het juiste adres. Ben je Gin Tonic fan? Dan kun je bij SOI 66 op donderdag, vrijdag en zaterdag je hart ophalen. Een Thai Gin & Stormy bestel je dan voor 226 bath. Dat is omgerekend nog geen 6 euro. En heb je op maandag geen zin om te koken, dat hoeft ook helemaal niet. Op maandag is het budget night bij SOI 66. En dan kun je tussen 17:30 en 20:00 voor 10 euro een curry en een Thais biertje bestellen. Ons kun je niet gelukkiger maken.

MEER HOTSPOTS IN AMSTERDAM

Kortom, wij zijn enthousiast over SOI 66. Het ziet er geweldig uit, het is lekker ruim, het personeel is vriendelijk. En daarnaast kun je er heerlijk borrelen en fantastisch eten. Een must-go in het bruisende Oost. Voor we het vergeten: ze hebben een geweldig terras, zeker nu de dagen weer langer worden een groot pluspunt.

Website: thaifoodcafe.nl
Adres: Oranje-Vrijstaatkade 66

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer