Met de sluiting van Studio 80 begin van dit jaar, verloor Amsterdam een van haar meest waardevolle underground clubs. Gelukkig zal medio oktober in het oude pand van Studio 80 een nieuwe club herrijzen, genaamd Claire. Dit is een nieuw project van dezelfde mensen achter Disco Dolly, De Bloemenbar, Cannibale Royal én Hanneke’s Boom.

In deze club staat de interactie tussen bezoekers centraal. Om dit te stimuleren komt er een bar waaraan je kunt drinken en kletsen, en is er op de bovenste verdieping een cocktailbar. Van het donkere en zwarte interieur is van Studio 80 straks niks meer te zien. Claire wordt een lichte en kleurrijke club met in het hele gebouw entertainment. Ook zijn er straks ruimtes toegankelijk voor het publiek die in de tijd van Studio 80 gesloten waren. De club blijft net zoals in Studio 80 een kweekvijver voor divers talent en grote internationale namen. En zal zich verder vooral focussen lokale house, techno en disco.

 

MEER CLUBS IN AMSTERDAM

LOCAL HOUSE, TECHNO EN DISCO LEIDRAAD BIJ CLAIRE

Die vooral liefhebbers van elektronische muziek naar het Rembrandtplein moet trekken. De nieuwe club zal donderdag tot en met zaterdag geopend zijn, en zich vooral focussen op lokale house, techno en disco.

Wat betreft de internationale acts zijn . o.a. Chez Damier, Gilles Peterson en Matthew Herbert al bevestigd voor de komende maanden. Claire zal wekelijks ’s avonds op donderdag, vrijdag en zaterdag geopend zijn en heeft verruimde openingstijden tot 8 uur.

 Credits header: thewolfpacksociety.com

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Accepteren