NIEUWSTE HOTSPOT CHIN CHIN CLUB OPENT 8 SEPTEMBER HAAR DEUREN

Verscholen in de kelder onder Rozengracht 133, zorgt new kid on the block Chin Chin Club voor leven in de brouwerij. Bij deze nieuwe hotspot onder het net zo hippe visrestaurant Pesca, kan jij jezelf of met je vrienden zich straks tot in de late uurtjes vermaken op karaoke, dansen, eten, cocktails drinken en méér!

Chin Chin Club is geïnspireerd door het bruisende nachtleven van Hong Kong. De stad waar karaoke zingen de hele dag door kan, waar jongeren meer tijd spenderen aan arcade spellen dan sporten en de stad waar de belangrijkste vraag van de dag is: “Wat gaan we eten en drinken?” Chin Chin Club is buzzing Hong Kong samengesmolten met de party-lifestyle van Amsterdam.

Chin Chin Club bestaat uit een restaurant, drie verschillende bars, een arcade-hoek, privé karaoke-ruimtes en een club! Hoe tof is dat! Meerdere mini concepten onder één dak zodat jij je geen minuut hoeft te vervelen. Het restaurant serveert vooral Chinese gerechten zoals dim sum, chicken wings, oesters en nog veel meer klassieke Chinese gerechten met een moderne twist. Alles draait hier om shared-dining, lekker samen delen dus, dat is wel zo gezellig!

De indeling van de (3) bars is volgt: één vlak na de ingang. Hier start je de avond goed met een feestelijk aperitief. De tweede bar vindt je in het hart van de club, waar je plaats kunt nemen aan de bar van 360 graden welke vol staat met mooie flessen. Van Chinese baijiu tot bruine rum en er zijn verschillende premium bieren en heerlijke wijnen. En helemaal verscholen achterin de ruimte is de ‘tiki-inspired’ Aziatische cocktailbar, daar drink je tropische cocktails in een intieme setting tot diep in de nacht.

In het weekend transformeert Chin Chin Club in een walhalla voor 650 dans- en muziekliefhebbers om lekker te dansen. Doordeweeks is hier ruimte voor allerlei events zoals een ‘roller skate disco’, een ‘ping-pong toernooi’ of ‘Chinese hotpot-night’. Roller skates aan en gaan!

Naast de fijne hapjes, drankjes en de muziek zal er een selectie van de leukste games beschikbaar zijn. Van de ping-pong tafel tot de arcade-spellen en de bordspelklassiekers. Voor de karaoke kings en queens zullen er speciale privé karaokeruimtes zijn om met je vrienden tot in de late uurtjes foute hits te zingen.

Wij zijn in ieder geval heel nieuwsgierig naar deze nieuwe hotspot aan de Rozengracht en kunnen dan ook niet wachten tot zij 8 september de deuren openen!

Houdt de Facebookpagina dus goed in de gaten, dit wil jij niet missen!

Website: chinchinclub.nl
Adres: Rozengracht 133

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

About the Author: Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!