CLUBBEN OP HOOG NIVEAU BIJ MAD FOX

Goed nieuws voor high-end clubbend Amsterdam! Want in het voorjaar krijgt Amsterdam er een nieuwe luxe club bij, genaamd: Mad Fox. Mad Fox zal zich bevinden in het W hotel aan de Spuistraat en is geïnspireerd op high-end clubs net zoals in steden als Londen, Parijs en New York. Mocht je inmiddels al bij The Duchess of Mr Porter in het W hotel zijn geweest wat ook onder de The Entourage Group valt, dan weet je dat ook deze nieuwe club uitgaan naar een higher level zal gaan brengen zoals nog niet eerder in Amsterdam mogelijk was.

Mad Fox zal niet met een membership of een gastenlijst gaan werken, maar alleen met een dress-to-impress deurbeleid waarmee iedereen die zich stijlvol kleedt welkom zou zijn. Mocht je wel binnen worden gelaten, dan kom je via een speciale tunnel met honderden lampjes terecht in de ondergrondse club.

MEER HOTSPOTS IN AMSTERDAM

De programmering zal bestaan uit verschillende muziekstijlen, met optredens van internationale dj’s. Goed nieuws ook voor de dj’s en hun hele entourage. Want ook zij zullen op hun wenken worden bediend met een eigen suite achter de dj-booth uitkijkend over de dansvloer!

Een club vol stijlvolle mensen die niet op kijken van een eurootje meer of minder op een cocktail bij Mad Fox dus.
Wij kunnen in ieder geval niet wachten op de opening van deze luxury club, om daar een glaasje champie te toesten!

Website: madfoxclub.com
Adres: Spuistraat 175

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

About the Author: Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!

Leave A Comment

zestien + negentien =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.